Novi Sad obnavlja novogodišnju dekorativnu uličnu rasvetu

Novi Sad obnavlja novogodišnju dekorativnu uličnu rasvetu

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije otvorila je poziv za podnošenje ponuda za nabavku opreme za svečano novogodišnje osvetljenje na teritoriji Grada Novog Sada "2019".

Kako je u konkursnoj dokumentaciji navedeno, predviđa se da će se nova i dopunjena rasveta naći na Bulevaru Mihajla Pupina (nove svetlosne dekoracije), na Bulevaru oslobođenja (dopuna postojeće dekoracije drveća), na Trgu republike (3D svetlosne figure), u Jevrejskoj ulici (dopuna postojećeg osvetljenja), u Ulici kralja Aleksandra (nove dekoracije i dopuna postojećeg osvetljenja), u Zmaj Jovinoj ulici (dopuna sa lančanicama), na Tandžurićevoj palati (dopuna sa lančanicama).

Ukrasiće se i Petrovaradin – Beogradska ulica (novi svetlosni dekor) i Petrovaradinska tvrđava (postavljanje 3D svetlosne figure ispred sata i drugi vizuelni akcenti).

Takođe se nabavlja i broj devet za natpis na Gradskoj kući.

Opis proizvoda koji se nabavljaju dat je veoma detaljno, pa su čak navedeni i konkretni proizvođači ("Blachere Illumination" i "Ido Light").

Ponude se mogu podneti do 13. novembra, kada će se u 14 časova obaviti i njihovo otvaranje. Kriterijum za izbor, kako je navedeno, jeste najniža ponuđena cena.

Grad ove godine planira da izdvoji više od 16 miliona dinara bez PDV-a, odnosno gotovo 20 miliona dinara sa PDV-om, dok je prošle godine za ovu svrhu izdvojeno 12 i po miliona dinara bez PDV-a, odnosno 15 miliona dinara sa PDV-om, prenosi portal 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • božidar

  pre 1620 dana i 17 sati

  Prvo očistite grad pa ga onda ukrašavajte. SRAMOTA!
  Novi Sad se pretvorio u primitivnu, zaostalu, nekulturnu i prljavu sredinu.
  Evropska prestonica NEKULTURE - bez konkurencije!

  Oceni komentar:
  0
  0