Novi Sad obnavlja novogodišnju dekorativnu uličnu rasvetu

Novi Sad obnavlja novogodišnju dekorativnu uličnu rasvetu

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije otvorila je poziv za podnošenje ponuda za nabavku opreme za svečano novogodišnje osvetljenje na teritoriji Grada Novog Sada "2019".

Kako je u konkursnoj dokumentaciji navedeno, predviđa se da će se nova i dopunjena rasveta naći na Bulevaru Mihajla Pupina (nove svetlosne dekoracije), na Bulevaru oslobođenja (dopuna postojeće dekoracije drveća), na Trgu republike (3D svetlosne figure), u Jevrejskoj ulici (dopuna postojećeg osvetljenja), u Ulici kralja Aleksandra (nove dekoracije i dopuna postojećeg osvetljenja), u Zmaj Jovinoj ulici (dopuna sa lančanicama), na Tandžurićevoj palati (dopuna sa lančanicama).

Ukrasiće se i Petrovaradin – Beogradska ulica (novi svetlosni dekor) i Petrovaradinska tvrđava (postavljanje 3D svetlosne figure ispred sata i drugi vizuelni akcenti).

Takođe se nabavlja i broj devet za natpis na Gradskoj kući.

Opis proizvoda koji se nabavljaju dat je veoma detaljno, pa su čak navedeni i konkretni proizvođači ("Blachere Illumination" i "Ido Light").

Ponude se mogu podneti do 13. novembra, kada će se u 14 časova obaviti i njihovo otvaranje. Kriterijum za izbor, kako je navedeno, jeste najniža ponuđena cena.

Grad ove godine planira da izdvoji više od 16 miliona dinara bez PDV-a, odnosno gotovo 20 miliona dinara sa PDV-om, dok je prošle godine za ovu svrhu izdvojeno 12 i po miliona dinara bez PDV-a, odnosno 15 miliona dinara sa PDV-om, prenosi portal 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • božidar

  pre 341 dan i 4 sata

  Prvo očistite grad pa ga onda ukrašavajte. SRAMOTA!
  Novi Sad se pretvorio u primitivnu, zaostalu, nekulturnu i prljavu sredinu.
  Evropska prestonica NEKULTURE - bez konkurencije!

  Oceni komentar:
  0
  0
gradsko groblje havarija na vodovodu bez struje JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad OK Vojvodina almaško groblje vremenska prognoza radosne vesti Elektrodistribucija Novi Sad Daško i Mlađa groblje vodovod raspored sahrana novi sad sahrane novi sad memorijal velikana Voša novorođenčad servisne informacije betanija odbojka novosadsko porodilište bebe Spens elektrovojvodina smanjen pritisak vode lisje jkp lisje isključenja struje bez vode