NOVI SAD: Osumnjičenom za brutalno prebijanje devojke u Kosovskoj ulici određen pritvor

NOVI SAD: Osumnjičenom za brutalno prebijanje devojke u Kosovskoj ulici određen pritvor

I.F. ima višestruke prelome rebara, polomljen prst, hematom na glavi, dok su joj butine izbodene nožem, a vrat i ruke ispečeni peglom.

Kao što je naš portal preneo, u utorak 12. marta Đ.L. (24) u naletu ljubomore pretukao je i unakazio svoju devojku I.F. (22) u iznajmljenom stanu u Kosovkoj ulici u Novom Sadu.

Lekari sa Klinike za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici rekli su za "Blic" da devojka više nije na intenzivoj nezi i da je prebačena na odeljenje gde nastavlja lečenje. U probijeno plućno krilo stavljen joj je dren i nije životno ugrožena.

Osunjičeni Đ.L. uhapšen je istog dana, a u četvrtak je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu izneo svoju odbranu.

- Osumnjičeni je saslušan u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, izneo je svoju odbranu na okolnost predočenih navoda, nakon čega je sudija određio pritvor u trajanju do 30 dana – rekli su iz tužilaštva za "Blic".

Na teret mu se stavlja krivično delo nasilja u porodici.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva rekli su da ne mogu da otkrivaju druge detalje u ovoj fazi postupka zbog interesa istrage.

Đ.L. je rodom iz Klenja i student je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a radio je i kao kurir. I.F. je iz Banovog Polja. Oboje su u Novi Sadu došli pre četiri meseca.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan