Novi Sad: Otvorena anketa za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi za stoni tenis

Novi Sad: Otvorena anketa za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi za stoni tenis

Stonoteniski klub Novi Sad, u okviru projekta "Stoni tenis u prirodi", najavio je tokom proleća postavljanje betonskih stolova za ovaj sport na deset lokacija u gradu.

Besplatna rekreacija na otvorenom mogla bi ponovo da postane popularna, a želja organizatora je da ova praktična i korisna ideja zaživi u malim stambenim blokovima između zgrada, zaklonjenim od saobraćaja i vetra.

Na sajtu Stonoteniskog kluba Novi Sad narednih nedelju dana otvoreno je glasanje za 10 lokacija u gradu na kojima bi bili izgrađeni i postavljeni betonski stolovi. Svaki građanin ima pravo da izabere 5 javnih površina koje smatra najadekvatnijim za tu vrstu rekreacije.

To je lako dostupan sport, ne bira godine, pol, visinu ili težinu, svako ga je bar nekad igrao i nesumnjivo na 10 lokacija javnih površina u Novom Sadu verujemo da će biti stonoteniski betonski stolovi, koji su podložni svim spoljnim vremenskim uticajima – rekao je za Radio televiziju Vojvodine Dan Fracile, predsednik Stonoteniskog kluba Novi Sad .

Ovo je baš divan trenutak da oživimo javne površine, da građanima budu dostupni betonski stolovi koji su uvek privlačni, da u svakom trenutku mogu da zaigraju stoni tenis – istakao je Vlastimir Mastilović, vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Projekat "Stoni tenis u prirodi", realizovaće se u okviru programa "Zajednici zajedno" kompanije NIS, uz podršku Grada Novog Sada i Stonoteniskog kluba Novi Sad.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dunav raspored sahrana novi sad horoskopski znaci havarija na vodovodu EPS elektrovojvodina centralno groblje u Futogu štrand novosadsko porodilište gradsko groblje novorođenčad radosne vesti bez vode novosađani porodilište jkp novosadska toplana matična knjiga rođenih betanija raspored sahrana i ispraćaja bez struje jkp lisje horoskop almaško groblje bebe servisne informacije novi sad sahrane servisne informacije isključenja struje RHMZ JGSP "Novi Sad"