Novi semafor na Novom naselju pušten u redovan rad

Novi semafor na Novom naselju pušten u redovan rad

U petak, 24. novembra, novoizgrađeni semafor na Novom naselju, na raskrsnici ulice Bate Brkića i Bulevara Vojvode Stepe, pušten je u 10 časova u redovan rad, nakon što je od 10. novembra bio na probnom radu, što je uobičajena procedura da bi se korisnici navikli, javila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.

Kako se navodi u saopštenju, raskrsnica je do sada bila obeležena samo horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, što nije dovoljno za pružanje maksimalne bezbednosti svim učesnicima u saobraćaju. Zbog velike gustine saobraćaja i više saobraćajnih traka po smeru, na ovom tranzitnom pravcu, bio je otežan prelazak pešaka i postojala je opravdana potreba za bezbednijim i efeksnijim regulisanjem saobraćaja postavljanjem svetlosne signalizacije.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije ovim putem upućuju apel svim vozačima da povećaju opreznost i da dodatno obrate pažnju na novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju na raskrsnici ulice Bate Brkića i Bulevara Vojvode Stepe.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan