NOVI TREND UPOZNAVANJA: Masovne potrage za osobama sa Exita preko društvenih mreža

NOVI TREND UPOZNAVANJA: Masovne potrage za osobama sa Exita preko društvenih mreža

Nekoliko dana nakon što je najpoznatiji muzički festival u našem gradu završen, na društvenim mrežama kreću masovne objave u kojima ljudi traže neku osobu koju su šmeknuli na Exitu, đuskali ili čak i razgovarali sa njom, ali su zaboravili jedno – da traže broj telefona ili neki drugi kontakt.

Još prošle godine, kad smo objavili priču o Novosađaninu koji je tražio devojku u koju se zaljubio na prvi pogled, digla se čitava polemika o tome zašto Novosađani nemaju hrabrosti da ostvare kontakt na licu mesta, već se osokole tek nekoliko dana posle.


Međutim, ove godine usledila je čitava navala ovakvih oglasa.

Treći dan Exita na No sleep stage negde oko 6-7 sati sam upoznao devojku pod imenom Anđela, nosila je nešto roze na sebi (gornji deo), imala je šljokice po licu i rekla mi je da je iz Leskovca, nisam uzeo nikakav kontakt pa bi bilo lepo da je pronađem – napisao je danas jedan od momaka u Fejsbuk grupi koja se bavi prodajom karata za festival.

Slični postovi neprestano niču, ali reakcije u komentarima nisu naročito ohrabrujuće.

Nagrada 100$ u singl novčanicama. Traži se Marijana, 161cm, plava skupljena kosa sa dve male punđice, osunčana. Crne uske pantalone sa belim štraftama sa strane, crni top i beli ranac sa krem zlatnim detaljima, convers patike. Prvi osmeh viđen poslednje veče na Urban bagu. Ja sam samo prijateljica koja traži sreću prijatelju – glasi jedan od postova.

Da li je neko pronašao devojku koju je tražio na ovaj način, da li se neko možda i šali, pa izmišlja objave, ne možemo sa sigurnošću znati, ali je evidentno da su se omasovili.

Ne razumijem vas… Ako već vidite nekoga ko vam se sviđa na Exitu, ili da vam je simpatičan, da ste igrali zajedno. Mogli ste tražiti broj, instagram ili nešto... Čemu sad piskaranje po Fejsu. Inače sam bio na Exitu prošle godine i bilo mi je jako dobro haha, pozz iz HR. Čvrsto stojim iza toga da su Srpkinje najzgodnije žene na svijetu – u istoj grupi napisao je jedan Filip iz Hrvatske.


"Uništila nas je tehnologija, zato omladina ne ume da komunicira", "To kanda ni urađeno nema petlje", "Brate šta si čekao do sad, zašto joj nisi tražio broj odmah", samo su neki od komentara.

Tražim za drugaricu Rusa koji je bio sa drugom treći dan na Exitu slušali su Skrillex, zove se Sergej, videla ga na železničkoj stanici u 4 sata ujutru – jedini je post u kojem se traga za nekim momkom.

Na ovim grupama, pored traženja izgubljenih osoba, primetili smo i objave u kojima se traže izgubljene stvari.

Ljudi, ako je neko našao patiku Nike sa žutim znakom, bela. Sedela sam momku na ramenima na Areni, i on u transu mi izuo patiku i bacio je u masu... Znači, odrobijaću ga. Došla u kamp sa jednom patikom – požalila se jedna devojka.

Među izgubljenim stvarima nalaze se i torbice za duvan, telefoni, lične karte, novčanici...

Oceni vest:
11
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • noname

  pre 68 dana i 4 sata

  Podseti me na onaj vic/fazon ode Lala na more gleda jednu devojku 7 dana i posle 7-og dana se vrati kući. Šta je radio za tih 7 dana sem što ju je gledao tako i sa ovim današnjim klincima pogubljena generacija to vam igrice i facebook neće nadoknaditi

  Oceni komentar:
  1
  14
 • Filozof roditelj

  pre 68 dana i 3 sata

  Neke generacije se jednostavno rode takve i to nema baš nikakve veze sa vaspitanjem, već sa prirodnom promenom kombinacije gena.
  A za neke stvari, kriva je generacija roditelja. Što je dozvolila da neke stvari nestanu.

  Oceni komentar:
  2
  8
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 62 dana i 22 sata

  Novi trend debiliteta, bas niste mogli da popricate kad ste se videli, da pitate za broj pa mora ovako?

  Oceni komentar:
  2
  4
 • Sve je moguće

  pre 61 dan i 18 sati

  Razgovor današnjih generacija:
  - "E, čo'eče, što sam našao žensku! Prava superćelija!"

  Oceni komentar:
  1
  3