NOVO NASELJE: Veterinarska ordinacija nudi prenoćište i večeru za napuštene pse

NOVO NASELJE: Veterinarska ordinacija nudi prenoćište i večeru za napuštene pse

Veterinarska ordinacija "Darvin" iz Novog Sada odlučila je da u ovim ledenim danima otvori svoja vrata za napuštene pse.

Kako piše portal Luftika.rs, ova ideja potekla je od veterinarke Ivane Jovandin.

- Ideja je bila, u dogovoru sa kolegom i vlasnikom ordinacije, da primimo tokom noći određen broj pasa da prenoće, jer imamo nekoliko slobodnih mesta u ordinaciji. Uz to ćemo ih, naravno, i nahraniti. Ideju smo objavili na Fejsbuku i to je naišlo na jako veliki pozitivan fidbek svih ljubitelja životinja i onih koji se tako osećaju – objašnjava Ivana za Luftiku.

VO "Darvin" nalazi se na Novom Naselju, na adresi Bate Brkića 32, a kako su kapaciteti ordinacije mali, zaposleni su ustanovili pravila koja treba ispoštovati:

1. ordinacija ima male kapacitete, pa prvo pozovite da proverite da mesta nisu već popunjena.
2. psa donesite u periodu od 5 do 8 uveče i dođite da ga preuzmete od 8 do 10 ujutru
3. psi ostaju samo tokom noći dok traju ovi hladni dani
4. svaki pas će dobiti obrok u obliku granula
5. svi psi će ujutru biti pušteni ponovo na ulicu pa bi bilo najbolje da onaj ko ga donese da ga ujutru i vrati na lokaciju sa koje je doveden jer je to teritorija poznata tom psu
6. svaki pas može ponovo uveče da se vrati i smesti kod nas
7. pozovite nas da proverite da li su kapaciteti već popunjeni

Kontakt-telefon ordinacije je 069 120 99 75.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe zodijak vlada srbije izmena trase autobusa novosadsko porodilište sahrane novi sad jkp lisje isključenje vode bez struje horoskop JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" obeležavanje novosadske racije korona virus novorođenčad bez vode astrologija raspored sahrana novi sad Novosadska racija servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja zdravlje isključenja struje uhapšen diler betanija dnevni horoskop