Novogodišnje muzičko iznenađenje za sve posetioce Promenade

Novogodišnje muzičko iznenađenje za sve posetioce Promenade

Novosadska Promenada je pripremila specijalni mini hologramski koncert za sve svoje posetioce. Fenomenalni Marko Luis, sin našeg legendarnog muzičara Ljubiše Stojanovića Luisa, spremio je niz hitova specijalno za sve koji se tokom popodneva nađu u Promenadi.

Novogodišnje raspoloženje je nešto u čemu mnogi od nas uživaju ma gde se nalazili. Iako će ove godine mnogi od nas praznike provesti sa ukućanima, bez izlazaka i velikih proslava, jedinstven duh praznika je nešto što treba negovati. Promenada Novi Sad je, u skladu sa epidemiološkim preporukama, ovih dana pripremila nešto stvarno posebno za sve svoje posetioce, čineći tako praznike malo lepšim, dražim i toplijim.

U utorak i sredu, u popodnevnim časovima, od 17-19 časova svi posetioci Promenade mogu uživati u specijalnom mini hologramskom koncertu našeg fenomenalnog muzičara Marka Luisa, sina legendarnog Ljubiše Stojanovića Luisa. Marko je za Novosađane pripremio niz hitova koji će se čuti uz hologramsku projekciju, a sve u cilju sigurnosti posetilaca centra.

Šoping centar Promenada je od samog početka pristupio na najvišem nivou kada je u pitanju sigurnost posetilaca i zaposlenih implementirajući mere koje su osigurale najviši mogući stepen higijene unutar šoping centra, sigurnosti posetilaca, i svih zaposlenih u centru. Promenada Novi Sad je tako postala i prvi šoping centar u Srbiji koji je dobio potvrdu o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama. Dobijanje ovog sertifikata je dokaz da šoping centar posluje u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine. 

Promotivni tekst

Oceni vest:
2
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan