Novogodišnji doček na četiri lokacije

Novogodišnji doček na četiri lokacije

Novosađani će Novu godinu moći da dočekaju večeras u centru grada, u festivalskom konceptu dočeka 2017. godine "Dve Nove", na kojem će u ponoć nastupiti Zdravko Čolić.

Festivalski doček na četiri lokacije - Trgu slobode, Trgu republike, Dunavskom parku i u Studiju M, pripremio je u saradnji sa Gradom Novim Sadom, tim kandidature ovog grada za evropsku prestonicu kulture "Novi Sad 2021".

Četiri lokacije donose i najrazličitije muzičke žanrove, od muzike za decu, popa, roka, elektronske muzike, džeza do klasične i filmske muzike.

Večerašnji program na centralnoj bini na Trgu slobode u 21 sat otvoriće Novosadski big bend, sa dirigentom Fedorom Vrtačnikom, koji je ranije najavio da novogodišnju noć pripremaju "esenciju svog umetničkog, muzičkog i zabavnog programa".

Na sve četiri lokacije nastupiće i Irie FM, Zemlja gruva, Drum'n'zez, Josip A Lisac i drugi.

Novosadski Big Bend će nastupiti sa Bojanom Stamenov kao specijalnim gostom, a publiku će zabavljati i Novosadski kamerni hor, Ana Perišić, kao i domaće i inostrane zvezde elektronske scene, Timo Maas, Vladimir Aćić, Struka i mnogi drugi.

Doček je zamišljen kao dvodnevni festival, pa je tako najavljen i doček Pravoslavne nove godine, 13. januara uz simfonijski orkestar NS 2021 koji će na Trgu slobode prirediti muzički spektakl uz 60 simfoničara.

Sviraće muziku iz srpske kinematografije uz gostovanje glumca Sergeja Trifunovića.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan