NOVOGODIŠNJI VODIČ: Kuda na dnevnu i noćnu žurku 31. decembra u NS

NOVOGODIŠNJI VODIČ: Kuda na dnevnu i noćnu žurku 31. decembra u NS

Najluđa noć se približava, a u većini klubova, restorana i kafića rezervacije su obavezne, dok su cene od 1.200 dinara do 60 evra po osobi koliko je potrebno izdvojiti za proslavu Nove godine u luksuznijim restoranima.

Godinama unazad Novi Sad je postao poznat po dnevnim žurkama koje su zapravo uvertira pred doček Nove godine i toliko su postale popularne da su i mesta za ovu vrstu zabave skoro pa popunjena.

U klubu “Paradiso” na Spensu tokom novogodišnje noći nastupiće “Resident team”, a u petak Aca Lukas, dok je subota rezervisana za nastup Miše Lagune, a 1. januara 2019. godine za Anu Kokić.

 

 

Novogodišnji paket diskoteke "Paradiso" i "Vile Park" po specijalnoj ceni od 100 evra po osobi uključuje: karte i rezervacija za doček i reprizu u diskoteci “Paradiso” i dva noćenja sa doručkom u "Vili Park".

U klubu “Ambar” 31. decembra biće organizovana dnevna žurka od 11 sati, a tokom najluđe noći goste će zabavljati Baša Gvozdenović, Zorica Ivić i didžej Đolix. Ulaz je 15 evra po osobi.

 

 

U Master hali Novosadskog sajma nastupaju: Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Jala Brat i Buba Koreli

U klubu “Werige” tokom dana goste će zabavljati pevač Đani, a tokom novogodišnje noći nastupaju  didžejevi: Alex, Sinke i "Live bend". Ulaz je 15 evra po osobi.

Splav “Dva galeba” organizuje dnevnu žurku tokom koje će nastupiti Aca Lukas, a 31. decembra Miloš Ljubinković i Selena Družić, kao i didžej Miljan Marić. Ulaz je 35 evra.

Giardino” klub organizuje žurku 31. decembra, a ulaz je 30 evra.  

 

 

U restoranu “Atina” u centru grada takođe će biti upriličena dnevna žurka tokom koje nastupaju didžej Marcconi play, a uveče tamburaši “Od Baha do sevdaha”.

“Gradska pivnica” tokom dana pred Novu godinu otvara svoja vrata i poziva ljubitelje dobrog provoda da im se pridruže, dok će za dobru atmosferu biti zadužen didžej Fanatic. Ulaz je slobodan, dok je za novogodišnju noć već sve rezervisano.

 

 

“Loft” na sve tri lokacije u Novom Sadu organizuje dnevne žurke, rezervacije obavezne.

“Pancetta” u Njegoševoj ulici takođe organizuje dnevne žurke, a 31. decembra tokom dana nastupaju Aleksandar Zec i Dachony - “Wet Dreams”.  Frankie NV nastupa od 20 sati.

 

 

“GreeNYE 2019” održaće se 31. decembra na dva stejdža na Spensu, a za vrhunsku zabavu u najluđoj noći biće zaduženi: TKNO, Andrew Meller, Sugar Lobby, Miloš Vujović, kao i Goya, Runy, Branko Vuković i Zlatnichi. Karte po ceni od 1.290 dinara potražite na: bit.ly/GREENYE2019.

Dnevna žurka doček i repriza u “Londonu”, počinju 31. u podne. Cena ulaznice je 1.300 dinara, a prvog dana nastupaju didžej Mark V sa prijateljima, tokom noći didžej Grnja i “Bubika bend”, a tokom reprize nastavlja se provod, uz “Sketch bend” i didžej Grnju.

 

 

“Pub Dva psa” u Zmaj Jovinoj 12, proslavu Nove godine počinje dnevnom žurkom uz konzumaciju koja je ujedno i ulaznica. Žurka se nastavlja i tokom noći.

U “Sećer & Soulu” tokom dana nastupa didžej Nixwell, a za prvi, fantastičan dan 2019. tu je “Lezz go bend”.

“Lazino Tele” organizuje žurku na kojoj nastupajuj didžejevi Joe i Šaca, a ulaz je 1.200 dinara. 

Restoran “G.IMI” nudi mrsni i posni meni, a atmofera će kako kažu biti začinjena zvucima muzičara sa beogradske Džez Akademije. Da ceo doček bude drugačiji u ponoć su pripremili vatromet i šampanjac u njihovoj bašti sa novogodišnjom jelkom i ukrasima. Cena je 4.200 dinara.

U Hotelu “Novi Sad” nastupaju tamburaški sastav “Romansa” i vokalni solista Đorđe Čavić. Cena po osobi je 60 evra.

 

 

“BARRIQUE wine & food bar”, u Njegoševoj 12, tokom dana nudi zabavu uz Igora Ivkovića, a tokom noći uz “Super Stvar”. Cena je 30 evra.

U “Cactus baru” dnevna žurka počinje u 11, a za provod zaduženi didžejevi: Dragana Pataji i Mooka. Ulaz besplatan. Uveče nastupa didžej Dragana Pataji (start 22 sata). Ulaz je  1.500 dinara.

 

 

U “ROCK 'N' FORK-u”, u Svetozara Miletića 15, tokom dana nastupa Bend "Odliv mozgova", a tokom noći didžej ALEX B. Ulaz je 15 evra.  

U "The Camelotu" viteški doček za 1.000 dinara. Nastupaju tamburaši.

Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate na Trgu slobode, detaljnije o tome šta vas tom prilikom očekuje saznajte OVDE. 

Oceni vest:
4
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan