Novosađani: Ako zalazite po kafićima, teško da ne znate ovog čoveka

Novosađani: Ako zalazite po kafićima, teško da ne znate ovog čoveka

Jedan od najpoznatijih novosadskih ugostiteljskih radnika Aleksandar Đurković Drakac, trenutno radi kao domaćin kuće Macchiato Liman, a pored toga organizuje  proslave i venčanja. Završio je ugostiteljsku školu i uvek je radio u kultnim novosadskim lokalima. Jedno vreme imao je i svoju čuvenu  kafanu Drakac.

 

 

“Kada sam zadužen za organizaciju nekog događaja mislim na svaki detalj. Sećam se jednom prilikom čoveku se ispraznila baterija u mikrofonu na nekoj proslavi, a nije imao drugu da je zameni. Naravno iako nisam bio zadužen za taj deo, zbog iskustva uvek sam nosio sa sobom rezervnu bateriju. Sećam se da su svi bili prijatno iznenađeni, ali kada si profesionalac moraš misliti na sve. Volim Novi Sad  u njemu sam proveo ceo svoj život, ali ipak ima nešto što bih menjao. U gradu bih prvo menjao silne takse i nepotrebne namete koji guše privatnike, a pare se slivaju lenštinama koje ne rade apsolutno ništa. U saobraćaju bih potpuno zabranio kretanje kamiona kroz grad”.

Oceni vest:
233
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Shin12

  pre 1407 dana i 7 sati

  Drakac je KRALJ!!! :-) :-) :-)
  ŽIVA LEGENDA NOVOG SADA!!!

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Shon12

  pre 1407 dana i 6 sati

  Pozdrav za najvećeg pozitivca!!! :-) :-) :-)

  Oceni komentar:
  2
  11
 • Damir

  pre 1406 dana i 10 sati

  Deda, ti si najbolji...

  Oceni komentar:
  0
  8
 • mate

  pre 1391 dan i 15 sati

  Drakac je pravi genija kafica i koktela!!!!!!!!

  Pozdrav iz NL!!

  Oceni komentar:
  0
  7
 • Aleksandar Dragoljubov

  pre 1039 dana i 19 sati

  Drakac , za mene je čast i privilegija da te poznajem. Ti si jedan od razloga zašto volim Novi Sad. Hvala ti za sve pozitivne vibracije koje iz tebe sijaju kad god se sretnemo.

  Oceni komentar:
  0
  0
jkp novosadska toplana dnevni horoskop RHMZ protest vremenska prognoza novi sad bez struje Isključenje struje sahrane novi sad matičar novi sad betanija raspored sahrana novi sad horoskop MUP mup novi sad servisne informacije novi sad bez vode isključenja struje jkp lisje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija bebe horoskopski znaci raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode policija Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija