Novosađani: Bend uličnih svirača traži ime! (VIDEO)

Novosađani: Bend uličnih svirača traži ime! (VIDEO)

Daniel Sethaler, Milan Milanović i Zoran Kočović - Koča su Novosađani koji su se spontano okupili na ulici kako bi zabavili sugrađane, a uskoro planiraju i ulazak u tonski studio.

"Ja sam Daniel Sethaler, na violini je Milan Milanović, a gitaru svira Zoran Kočović, zvani Koča. Sviramo u centru, ulica nas je spojila. Inače ne sviramo zajedno, ali pre desetak dana smo se spontano okupili da odsviramo Novosađanima neke nove melodije. Kod nas u gradu ima dosta uličnih muzičara i teško nas je spojiti i ukombinovati. S druge strane, bilo bi jako lepo videti šta bi se dogodilo kad bi se svi ulični muzičari Novog Sada okupili ovde u centru, da odsviramo zajedno jednu pesmu".

 

"Ja sam Milan Milanović, studiram na akademiji, apsolvent sam. Volim uličnu svirku, slobodnije je nego na sceni. Sada sam u odgovarajućoj ekipi, i mislim da sa ovim momcima mogu da uradim nešto novo i zanimljivo".

 

"Ja sam Koča i sviram na ulici već dve godine, od kada sam došao u Novi Sad, ali sviram ceo život. Udružio sam se s ovim momcima pre desetak dana, a  što je još bolje, već se spremamo da uđemo u studio i da snimimo neku našu stvar. Naš bend još uvek nema ime i bilo bi odlično ako bi naši sugrađani dali neki predlog".

A kako izgleda i zvuči kada njih trojica zasviraju, pogledajte u videu koji sledi. Možda vas inspiriše da im predložite i neko originalno ime za bend!

 

 

Oceni vest:
14
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marija Srdić

  pre 1734 dana i 6 sati

  Ako se predlozi ostavljaju u komentarima, onda evo:
  "Uli- čari" :-)

  Oceni komentar:
  2
  0
 • pera

  pre 1734 dana i 3 sata

  uližice (ulične žice)

  Oceni komentar:
  0
  0
 • kimi

  pre 1733 dana i 2 sata

  Muzicari iz centra

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Dejan

  pre 1726 dana i 1 sat

  B.U.S. (bend uličnih svirača)

  Oceni komentar:
  0
  3