Novosađani: Bend uličnih svirača traži ime! (VIDEO)

Novosađani: Bend uličnih svirača traži ime! (VIDEO)

Daniel Sethaler, Milan Milanović i Zoran Kočović - Koča su Novosađani koji su se spontano okupili na ulici kako bi zabavili sugrađane, a uskoro planiraju i ulazak u tonski studio.

"Ja sam Daniel Sethaler, na violini je Milan Milanović, a gitaru svira Zoran Kočović, zvani Koča. Sviramo u centru, ulica nas je spojila. Inače ne sviramo zajedno, ali pre desetak dana smo se spontano okupili da odsviramo Novosađanima neke nove melodije. Kod nas u gradu ima dosta uličnih muzičara i teško nas je spojiti i ukombinovati. S druge strane, bilo bi jako lepo videti šta bi se dogodilo kad bi se svi ulični muzičari Novog Sada okupili ovde u centru, da odsviramo zajedno jednu pesmu".

 

"Ja sam Milan Milanović, studiram na akademiji, apsolvent sam. Volim uličnu svirku, slobodnije je nego na sceni. Sada sam u odgovarajućoj ekipi, i mislim da sa ovim momcima mogu da uradim nešto novo i zanimljivo".

 

"Ja sam Koča i sviram na ulici već dve godine, od kada sam došao u Novi Sad, ali sviram ceo život. Udružio sam se s ovim momcima pre desetak dana, a  što je još bolje, već se spremamo da uđemo u studio i da snimimo neku našu stvar. Naš bend još uvek nema ime i bilo bi odlično ako bi naši sugrađani dali neki predlog".

A kako izgleda i zvuči kada njih trojica zasviraju, pogledajte u videu koji sledi. Možda vas inspiriše da im predložite i neko originalno ime za bend!

 

 

Oceni vest:
14
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marija Srdić

  pre 1408 dana i 23 sata

  Ako se predlozi ostavljaju u komentarima, onda evo:
  "Uli- čari" :-)

  Oceni komentar:
  2
  0
 • pera

  pre 1408 dana i 21 sat

  uližice (ulične žice)

  Oceni komentar:
  0
  0
 • kimi

  pre 1407 dana i 20 sati

  Muzicari iz centra

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Dejan

  pre 1400 dana i 18 sati

  B.U.S. (bend uličnih svirača)

  Oceni komentar:
  0
  3
isključenje vode elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje horoskop sahrane novi sad vremenska prognoza bez struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad betanija dnevni horoskop bez vode novorođenčad horoskopski znaci Ledena Šuma zodijak isključenja struje Dom zdravlja Novi Sad gradonačelnik Miloš Vučević raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište štrajk poštara bebe Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija pošte srbije skupština grada novog sada