Novosađani: Do najboljih rezultata se stiže timski

Novosađani: Do najboljih rezultata se stiže timski

Tatjana Marovski je Novosađanka i PR Odbojkaškog kluba “Vojvodina”.

“Danas je prava privilegija raditi posao koji volite i verujem da sam srećnik što takvu privilegiju imam. No, za tako nešto se treba i izboriti. Dve velike ljubavi, pisanje i odbojku, objedinila sam davno u sportskom novinarstvu. Posle dugogodišnjeg izveštavanja u “Dnevniku”, najviše sa odbojkaških terena, novu šansu i priliku za nešto drugačije iskustvo, našla sam u Odbojkaškom klubu Vojvodina, novosadaskoj sportskoj perjanici i najuspešnijem odbojkaškom klubu u Srbiji.

Od jeseni 2009. sam PR crveno-belog kolektiva, mada su moji zadaci neretko mnogo širi od komunakacije sa medijima, osmišljavanja svake konferencije, promocija, održavanja sajta i pripreme klupskih publikacija. Najveći izazov su svakako evropske utakmice, putovanja i učešće u organizaciji velikih međunarodnih takmičenja. Ne jedina, ali najlepša nagrada za sve to bez sumnje je osvajanje pehara, a njih u našem kolektivu zaista ima. Naravno, u Vojvodini zasluga nikada nije pojedinačna, mi smo tim, tako najbolje funkcionišemo i samo tako postižemo najbolje rezultate. Zato sam pre svega ponosna što sam deo tima i što od svih članova kluba uvek mogu nešto da naučim, ali i da u svakom momentu dobijem bezrezervnu podršku. Posebno mi je drago što sam kroz klupski časopis, čiji sam urednik, ostvarila sjajnu saradnju sa kolegama iz medija, ali sam isto tako u radu sa volonterima u okviru Svetske lige i klupskih evropskih utakmica upoznala mnogo sposobnih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi. Sa nekolicinom sa često u kontaktu i uključujemo ih u naše nove akcije. Zato i daljem verujem da ova zemlja ima i budućnost i potencijal u đacima, studentima, talentovanim sportistima...

Monografija, koju smo za proslavu 65 godina postojanja, napisali sportski direktor Nikola Marić i ja, definitivno, za sada, ostavlja najveći pečat, bar kada je moj deo posla u pitanju, ali ono što me sportski najviše ispunjava jeste istorijski uspeh kluba, osvajanje evropskog Čelendž kupa u minuloj sezoni. To nas je dovelo i do najelitnijeg takmičenja, Lige šampiona, pa su zato pripreme za to i generalno za novu sezonu sada u centru pažnje. Dakle, napred Vojvodino, a svim poklonicima sporta mogu samo da poručim, da se i u ovim teškim uslovima može uspeti, mogu se postići vredni rezultati ukoliko se iskreno, sa puno ljubavi i entuzijazma, borite za neko lepše sutra. I ne odustajte!”

Oceni vest:
12
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan