NOVOSAĐANI: Honorarni posao pozitivno utiče na izgradnju karaktera

NOVOSAĐANI: Honorarni posao pozitivno utiče na izgradnju karaktera

Iako je tek na drugoj godini fakulteta, naša današnja sagovornica nije se u potpunosti prepustila bezbrižnim studentskim danima, već preko leta vredno radi za dodatni džeparac. Plan joj je da provede nekoliko godina u inostranstvu, ali, za razliku od mnogih u Srbiji – namerava i da se vrati.

Katarina Modić rođena je 1995. godine. Trenutno je na drugoj godini studija hemije na Prirodno-matematičkom fakultetu. Živi s roditeljima i mlađim bratom.

- Završila sam Srednju medicinsku školu, smer za pedijatrijsku sestru. Nisam želela da nastavim medicinu, hemija je bila srodna onome što sam do tada učila, i zadovoljna sam izborom koji sam napravila. Vredno učim, ali sam i stekla  mnogo novih prijatelja. Ne bih volela da radim kao nastavnik, ili profesor jednoga dana. Želja mi je da radim u industriji, ili u laboratoriji – objašnjava Katarina i nastavlja: - Ako odlučim da upišem master studije, to ću onda uraditi u inostranstvu. Ne znam da li bih ostala tamo, ali želim da putujem po svetu i da iskusim život u stranoj državi – iskrena je Modić.
 

Ova mlada devojka pored obaveza na fakultetu pronalazi i vremena za honorarne poslove preko vikenda. Najviše se angažuje tokom leta.

- Drugarica me je zvala prošlog leta da radimo kao promoterke. Probala sam i shvatila da to nije ni teško niti strašno. Time se bavim tokom juna, jula i avgusta. Otac je u početku imao određene rezerve, ali me podržava jer vidi da se trudim. On me uvek odveze tamo gde se radi promocija i kasnije dođe po mene – priča Katarina Modić.

Sagovornica portala mojnovisad.com kaže da joj zarada dođe kao džeparac. Voli da ide rekreativno u teretanu i ponekad s društvom izađe na piće, ali ne često. Obaveze prema školi su ipak preče.

- Većina mojih prijatelja sa fakulteta radi različite poslove, veoma su pametni i vredni. Nisam se ni ja pokajala, to sve pozitivno utiče na izgradnju karaktera – kaže Katarina.

Oceni vest:
3
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina novosađani Republički hidrometeorološki zavod sremski karlovci dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad horoskop bebe novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević crna hronika servisne informacije novi sad servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Vreme u Novom Sadu betanija sahrane novi sad mup novi sad bez vode isključenja struje raspored sahrana novi sad horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad Isključenje struje RHMZ isključenje vode novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija