Novosađani: Kangu džamps za savršeno zategnuto telo

Novosađani: Kangu džamps za savršeno zategnuto telo

Emilija Mitić je dvadesetčetvorogodišnja Nišlijka koja trenutno živi u Novom Sadu, gde radi kao licencirani kangu džamps instruktor.

"Apsolvent sam na studijama menadžmenta u Beogradu. Bavila sam se plesom 10 godina. Sa kangu džampsom sam se srela u fitnes centru svoje drugarice u Nišu, a ubrzo sam postala i instruktor. Licencu sam stekla kod Kinge Šebešće, koja je bivši instruktor Kim Kardašijan i distributer rolerki za nekoliko država. U pitanju je najnovija vrsta aerobika koja se trenira u rolerkama, koje su zapravo  cipele koje imaju posebne opruge i gumiranu nagaznu površinu koja pruža stabilan oslonac. Ovaj trening se prvo koristio u rehabilitacione svrhe, ukoliko je neko imao povredu kolena, kičme i zglobova. Kasnije je nastao fitnes program."

 

"Kangu džamps sadrži IP sistem što znači da štiti kolena, zglobove i kičmu prilikom treniranja sa njima. Program je zabavan i energičan, jer je kombinacija zumbe i aerobika. Za sat vremena treniranja sagori se 1.500 kalorija, duplo više od bilo kog drugog fitnes programa. Dobar je za smanjenje masnih naslaga, oblikovanje i zatezanje tela. Svaka rolerka ima dva kilograma, tako da se trening radi sa četiri kilograma tokom sat vremena. Takođe sa njim se skida i celulit. Zbog kangu džampsa sam došla u Novi Sad koji me podseća na moj Niš, koji je takođe miran i lep grad. Nažalost, zbog posla još uvek nisam dovoljno upoznala glavni grad Vojvodine," kaže Mitićeva.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zoran

  pre 1737 dana i 9 sati

  Steta sto nema naprave za vezbanje mozga i kulturnog ponasanja. Samo ovo zapadno velicanje cula i spoljnjeg izgleda.

  Oceni komentar:
  1
  0