NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji fitnes centri u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji fitnes centri u gradu

Vežbanje je danas postalo mnogo više od pukih treninga – jedan stil života, gde se prepliću briga o zdravlju, lepom izgledu, kondiciji, dobrom mentalnom stanju. Novosađani i Novosađanke vole da vežbaju i to u velikom broju čine, a sa pažnjom biraju mesta gde će trenirati.

Pitali smo naše čitaoce koje teretane ili fitnes centre u NS bi preporučili i zašto, a potom sabrali sve odgovore i izdvojili neke od komentara.

Sudeći po komentarima, deluje da je našim sugrađankama najvažnije da su treneri posvećeni i pružaju motivaciju za vežbanje, kao i atmosfera za koju im je bitno da je prijatna i prijateljska.


Ovo je lista TOP 4 fitnes centra prema glasovima naše ankete:


"CIRCUS FITNES"

Fitnes centar koji je dobio najveći broj vaših glasova osnovao je Igor Radić, za kojeg kažu da pruža sasvim drugi način treniranja, koji je na zapadu već standardan i pokazuje izuzetne rezultate, kako kod profesionalnih sportista, tako i kod rekreativaca.

Najstručniji, najposvećeniji, jednom rečju NAJ – glasi jedan od komentara iz naše ankete.


"FITNESS TEAM LIBERO"

U pitanju je ženski fitnes centar, kojeg vodi trener Damir Ferati.

Sve preporuke, ekipa trenera je fantastična, kao i atmosfera – napisala je jedna od Novosađanki koja trenira kod njih.

Kako kažu naše čitateljke, dopada im se što su treneri u ovom centru posvećeni, kreativni, inovativni, ali i odlični motivatori.

Preporuka svim ženama. Treneri pristupačni i posvećeni, sami treninzi i program sjajni – ističe još jedna žena koja je svoj glas dala ekipi "Libera".


"FIT ROOM"

Među personalnim i grupnim treninzima koji su se našim sugrađanima takođe izdvojili po kvalitetu su i oni koji se odvijaju u fitnes centru "Fit Room".

Treneri su odlični i jako je dobra atmosfera u klubu – naglašava jedan od naših sugrađana.

Pored treninga uživo, ovde se rade i oni onlajn, pa motivaciju za vežbanje mogu pronaći oni kojima odgovara taj način treniranja.


"FIT SPA"

Personalni fitness&spa studio koji se isto našao na našoj top listi ima, prema tvrdnjama naših čitalaca, vrhunske trenere i super spa.

Najbolji treneri, sjajna ekipa, sjajna atmosfera. Vrlo pažljivi, pozitivni i podsticajni svi – hvale ih oni koji treniraju kod njh.

Uz to, ističu profesionalno osoblje, vrhunsku uslugu i ambijent.


Pored onih koji su se plasirali u top listu, Novosađanima se dopada i način na koji rade "Flex fitness&health center", "Triple F", "Trening centar Lisica", "Studio B-FIT ženski fitnes centar", "Tend" i "Snagatorijum Gym".

Ukoliko treretana ili fitnes centra u kojem vi vežbate nije pomenut, a zadovoljni ste uslugama, budite slobodni da ga preporučite u komentarima teksta!

Oceni vest:
6
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Pedja

  pre 185 dana i 11 sati

  Mega gym broj 1!

  Oceni komentar:
  2
  4
 • Zoka

  pre 185 dana i 9 sati

  Samo Trening Centru Lisica verujem, ostalima poštovanje ali moraju još mnogo godina da uče da bi dostigli nivo Mirjane Lisice! Devojke/žene probajte jedan mesec i napravite veliku promenu i uživajte na treningu.

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Dusica

  pre 185 dana i 9 sati

  Trening Centar Lisica svaki trening Mirjana i Luka sa puno ljubavi, truda i volje odradi svoj deo posla. Ostalo je na nama????????????Bravo

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Branković

  pre 184 dana i 23 sata

  Blago Zoki kad je obišla apsolutno sve teretane u gradu, pa zna koja je najbolja. :) A što se odabira vežbališta tiče, ljudi idu u onu koja im je najbliža. Ponekada to bude izbor između jeftinije i skuplje, ali lokacije ima presudan uticaj.

  Oceni komentar:
  2
  17
 • Sale

  pre 184 dana i 20 sati

  "Kuća bola" u PK je zakon!

  Oceni komentar:
  1
  0
 • M

  pre 184 dana i 19 sati

  Gladiator XXL U Danila Kiša.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Živi bili - pa videli!

  pre 184 dana i 17 sati

  Tako dakle.
  Niko nije čuo za pravi rad. Nošenje veća sa cementom, rad na mešalici, kopanje.
  Samo teretane i gajenje kuca. Kupovanje skija za kuce.
  Baš me zanima, šta ćete vi u narednim godinama.

  Oceni komentar:
  11
  11
 • Danica

  pre 184 dana i 9 sati

  Trening centar Lisica, Mirka i Luka su najbolji. Teretana za celu porodicu.

  Oceni komentar:
  4
  3
 • Panta

  pre 180 dana i 10 sati

  Trening centar Lisica maksimalno profesionalni i posvećeni svakom vezbacu. Sve preporuke za one koji žele ozbiljan trening i rezultate.

  Oceni komentar:
  0
  2