NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji kozmetičari u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji kozmetičari u gradu

Nega lica i tela je segment u koje Novosađanke, a sve češće i Novosađani, prilično ulažu, jer vole sebe da počaste nečim što će ih ulepšati i doprineti da se bolje osećaju u svojoj koži.

Zato smo pitali naše čitaoce koje kozmetičare u Novom Sadu bi preporučili i zbog čega, i tako došli do određenih rezultata.

Sudeći po komentarima, izgleda da je našim sugrađankama veoma bitno da u kozmetičkom salonu u kojem obavljaju tretmane rade edukovani kozmetičari, koji imaju dobru bazu, ali prate i najnovije trendove.

Ovo je lista TOP 3 kozmetičara prema glasovima naše ankete:


NATAŠA BURKA

"Sensi skin" kozmetološki centar dobio je ubedljivo najviše vaših glasova, a njega vodi Nataša Burka, strukovni estetičar-kozmetičar i specijalista medicinske estetike. Za nju i ostalo osoblje dobili smo samo reči hvale.


Profesionalni, stručni, inovativni, uvek prvi, u korak sa novim svetskim dostignućima u oblasti svoga rada – napisala je jedna od njihovih klijentkinja.

Oni koji su im dali glas ističu higijenu koju stavljaju na prvo mesto, znanje, iskustvo, ljubaznost...

Zdravstveno osoblje je uvek spremno za usavršavanje i edukaciju, opremljeni su najsavremenijim aparatima vrhunskog kvaliteta i veoma vredni – glasi još jedan od komentara.

Odgovara im što su u pitanju školovani kozmetičari, što je sve izuzetno čisto i, što je možda i najvažnije, zadovoljni su rezultatima posle tretmana, te mnogi smatraju da nemaju konkurenciju.

Ko jednom ode kod njih, zauvek ostaje – uverena je još jedna od učesnica naše ankete.


DRAGANA DUJOVIĆ

Na drugom mestu, sa takođe velikim brojem glasova, našao se kozmetički salon "Dalija", koji vodi naša sugrađanka Dragana Dujović.


Dugogodišnje iskustvo i savršena stručnost, kako navode njene klijentkinje, dovoljne su za sve preporuke.

Salon za sve vaše godine, salon sa tradicijom i dugogodišnjim iskustvom. Šta reći, jedna jedina Dragana – ističe jedna od naših čitateljki.

Još kažu i da je Dragana školovana, divna, profesionalna i odgovorna, te da njene ruke rešavaju najozbiljnije probleme.

Salon Dalija postoji preko 40 godina, pa vi vidite – napominje se u jednoj od preporuka.


IVANA KONESKA

Za Ivanu Konesku, koja vodi "Beauty kutak Ivana", kažu da je posvećena, edukovana, retko školovana kozmetičarka i zna svoj posao.


Za lice je ekspert. Pre svega biram kozmetičare koji su zdravstveni radnici, školovani, idu na redovna usavršavanja, seminare, kongrese i koji imaju licencu za posao koji obavljaju. U salonu su aparati poslednje tehnologije, pedantno je, higijena na nivou, oseća se srdačnost, pozitivna energija i jedno veliko iskustvo koje ima – ocenjuje jedna od Ivaninih prezadovoljnih klijentkinja.

Da je njenim radom zaista mnogo njih zadovoljno, ukazuje i tvrdnja da je profi na svim nivoima, a usluga čista desetka.


Ukoliko vaš kozmetičar nije pomenut, a zadovoljni ste kako radi, budite slobodni da ga preporučite u komentarima teksta!

Oceni vest:
15
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • humanista

  pre 195 dana i 13 sati

  Bez namere da ikoga uvredim, ima tu jos izvrsnih kozmeticarki, to je kao kod frizera svaka zena ima svog omiljenog i naravno najboljeg.

  Oceni komentar:
  1
  26
 • Mirjana

  pre 195 dana i 8 sati

  Dragana je pre svega jedna predivna topla, neposredna žena.. profesija joj je neupitna! ????????????

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Sandra Stanisavljevic

  pre 189 dana i 17 sati

  Mogu pohvaliti Koala beauty na Novom naselju. Radila manikir. Prezadovoljna. Za ostale usluge ne znam posto nisam jos radila.

  Oceni komentar:
  0
  1