Novosađani: Za vreme Exita, ljubav se prosto oseti u vazduhu

Novosađani: Za vreme Exita, ljubav se prosto oseti u vazduhu

Tijana Zubić je osnovne studije engleskog jezika i književnosti završila u Novom Sadu, dok je postdiplomske nastavila u Beogradu na Fakultetu organizacionih nauka – Menadžment u marketingu i odnosima s javnošću.

"Većinu svoje dosadašnje karijere provela sam živeći i radeći u Beogradu koji jeste poslovni centar Srbije, pa su i prilike tamo mnogo brojnije nego kod nas. Imala sam dovoljno sreće da svoje iskustvo steknem sarađujući sa našim najvećim korporacijama, velikim stranim kompanijama, našim ministarstvima, pa čak i nemačkom federalnom vladom".

"Projekat koji ima posebno mesto u mom srcu je Exit, pa svake godine u periodu oko Exita napravim pauzu u radu na svim drugim projektima, gde god da sam, i dođem u Novi Sad da radim u festivalskom Press Centru. Obožavam Novi Sad za vreme Exita! Svaka žila grada pulsira od života, svi se oslobode da pokažu neku svoju autentičnu stranu i ljubav se prosto oseti u vazduhu".

 

"Put me je pre dve godine opet naveo nazad u rodni grad gde se nalazi najveća agencija u Srbiji, a gde sam se zaposlila kao direktor korporativnih komunikacija. Taj posao zahteva da istovremeno vodite i razvijate interne komunikacije, PR, marketing, događaje i društveno odgovorne projekte. Sjajno iskustvo tokom kog sam prilično očvrsnula kao menadžer".

"Od ove godine sam odlučila da pređem u samostalne konsultante u komunikacijama i ponudim poslovnom svetu jedan potpuno novi način konsaltinga. Nebrojeno mnogo puta mi se u poslu pokazalo da, pored strateških znanja i poslovnih veština, jako važnu ulogu ima i dobra intuicija. Zato, osim što stalno učim, već godinama unapređujem i svoje intuitivne veštine. Sistem savetovanja i način plasiranja informacija koji razvijam je spoj ta dva sveta i upravo u tome leži njegova prednost i jedinstvenost. U pitanju je inovacija u Srbiji, a koliko znam i šire, i očekujem da nađe svoju pionirsku nišu," kaže Tijana Zubić za portal mojnovisad.com.

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani Dalibor Rožić Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad betanija isključenje vode telep vremenska prognoza novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bebe Elektrodistribucija Novi Sad Mika Antić Isključenje struje isključenja struje Vreme u Novom Sadu nagrada miroslav antić matičar jkp čistoća milorad kapor jkp novosadska toplana Miroslav Antić novi sad očni pritisak građanski protesti bez struje JKP Vodovod i kanalizacija glaukom servisne informacije novi sad