Novosađani: Zadovoljne mušterije su najveća preporuka

Novosađani: Zadovoljne mušterije su najveća preporuka

U ulici Seljačkih buna na Novom naselju preko 30 godina radi kozmetički salon "Dalija", vlasnice Dragane Dujović. Ova Novosađanka danas posao vodi sa svojom kćerkom Dinom, a tvrdi da u zanatu opstaje zahvaljuljući kvalitetnoj usluzi i ljubavi prema poslu.

"Nakon završene srednje medicinske škole, smer kozmetički tehničar, odmah sam otvorila svoj salon i opstala do danas. Nije bilo teško, oduvek sam dobro poslovala, iako se nalazim na pomalo zabačenom mestu. Ljudi su počeli dolaziti u sve većem broju i danas već dolazi treća generacija mušterija. Najteže je bilo za vreme hiperinflacije kada sam bukvalno cepala čekove kojima su me plaćali, ali se, srećom, i taj period završio. Danas posla ima puno, ali to je samo jedna prosečna plata," priča Dragana Dujović za portal mojnovisad.com.

Ova majka troje dece i baka dva unučeta tvrdi da su struka, znanje, iskustvo i ljubav prema zanatu ono što je motivišu jer se nikad ne umori od obaveza. Radi svakog radnog dana osim vikendom, a na godišnji odmor nije išla već 10 godina.

"Radimo tretman lica, depilacije, nokte i japanski metod iscrtavanje obrva. Zadnjih 12 godina radim sa kćerkom Dinom. Ona je završila studije revizije i berzanskog poslovanja, ali posvetila se salonu i kaže da nije zažalila. Imali smo i radnike koje smo podučavali, međutim, oni odu posle nekoliko godina, a, da budem iskrena, mušterije uglavnom traže nas," kaže ova Novosađanka.

Draganina kćerka Dina

Posao naše sagovornice nije ugrozilo ni otvaranje mnogih novih kozmetičkih salona u Novom Sadu, koji su počeli da niču kao pečurke posle kiše. Ona kaže da mnogi od tih novih lokala, iako opremljeni, stoje prazni.

"Uzalud marketing ako se loše radi. Nama ne treba reklama, naša jedina preporuka je kvalitet i zadovoljne mušterije u kontinuitetu. Zato i opstajemo preko 30 godina," zaključuje Dragana Dujović.

Oceni vest:
36
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Arkudaki

    pre 2878 dana i 13 sati

    Najbolja kozmetičarka u gradu! Idem u taj salon 30 godina, od puberteta :-) i prezadovoljna sam. Sve preporuke! Samo tako nastavi Draga!!!

    Oceni komentar:
    1
    13
  • Zadovoljna mušterija

    pre 2878 dana i 11 sati

    Već više od 20 godina idemo kod Dragane na kozmetičke tretmane, a od nedavno i na sređivanje obrva japanskom metodom. Imamo samo reči hvale, svi naši prijatelji idu kod Dine i Dragane, godinama unazad, kao i drugarice moje ćerke. Njima reklama zaista nije potrebna, ali lepo je videti ih kao Novosađanke, mada su odavno prave Gradske face :)

    Oceni komentar:
    1
    14
  • Duja

    pre 2878 dana i 11 sati

    Hvala ti mama sto ne placam racune, godinama, nikad!

    Oceni komentar:
    6
    19