Novosađanima nikad lakše do idealnog doma uz pomoć sajta 4zida.rs (VIDEO)

Novosađanima nikad lakše do idealnog doma uz pomoć sajta 4zida.rs (VIDEO)

Prošetajte kroz svoju nekretninu iz snova...

Kada su u pitanju univerzitetski gradovi i gradovi sa razvijenom industrijskom zonom, uvek postoji potreba za kvadratom više kako u domenu izdavanja tako i u prodaji.

Novi Sad, koji danas broji preko 300.000 stanovnika, ima preko 700 aktivnih gradilišta, dok je samo pre dve godine taj broj iznosio 84. S obzirom na turbulenost i dinamiku na tržištu nekretnina u Novom Sadu, sajt 4zida.rs je ove jeseni predstavio nove funkcionalnosti, koje će posetiocima omogućiti da se što bolje upoznaju sa nekretninom za koju su zainteresovani.

Uz pomoć 3D ture možete u bilo kom trenutku da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i da pogledate svaki detalj. Takođe, možete sami da postavite 3D prikaz nekretnine koju oglašavate. Budućnost je već tu!


Interaktivni tlocrt
predstavlja prikaz plana nekretnine i omogućava da se klikom na željenu prostoriju na tlocrtu potencijalnom kupcu prikažu fotografije i obrnuto, klikom na fotografiju se na planu prikazuje koja prostorija je u pitanju. Na ovaj način se korisnik bliže upoznaje sa strukturom nekretnine, kao i rasporedom prostorija.

Kako je lokacija jedan od osnovnih kriterijuma prilikom izbora nekretnine, korisnicima se nudi još jedna nova mogućnost, a to je prikaz nekretnine na mapi. Naime, osim dosadašnjeg prikaza oglasa u formi listinga, sada je moguće odabrati opciju da se nekretnina prikazuje na mapi, što značajno olakšava snalaženje u pretrazi.


Već neko vreme postoji i mogućnost sačuvane pretrage sa notifikacijom koja stiže korisniku kada se na sajtu pojavi nekretnina koja odgovara zadatim sačuvanim kriterijumima, kao i markiranje omiljenih oglasa, kako bi se uštedelo vreme po povratku na sajt.

S obzirom da živimo u digitalnom svetu, oglašivači se sve više okreću onlajn oglašavanju. Prateći najnovije trendove u oglašavanju, sajt 4zida.rs, koji je jedan od najmlađih članova Infostud grupe, ubrzano se razvija i po broju i po kvalitetu oglašenih nekretnina, a svoje poslovanje stalno unapređuje, kako bi što bolje odgovorio na zahteve korisnika, čiji je stil života sve više okrenut online svetu. Kao rezultat, broj poseta ovom sajtu u prethodnih par godina povećao se deset puta, a broj aktivnih korisnika 7,2 puta. Portal 4zida.rs sad broji preko 700.000 pregleda mesečno.

Video sa prikazom ovih funkcionalnosti možete pogledati OVDE


PR tekst

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan