Novosađanin osuđen za ubistvo u klubu "The End" uhapšen u Banjaluci

Novosađanin osuđen za ubistvo u klubu "The End" uhapšen u Banjaluci

U policijskoj akciji "Logan" u Republici Srspkoj uhapšene su četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih dela, među njima i Stefan Stefanović zvani Ćeća (28) iz Novog Sada, osuđen u odsustvu za ubistvo počinjeno u oktobru 2017. godine.

U PU Banjaluka je potvrđeno da su uhapšene četiri osobe.

– Izvršenim proverama kroz službene evidencije, utvrđeno je da je za licem S. S. iz Novog Sada raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog počinjenog krivičnog dela teško ubistvo. Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da navedeno lice koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području Grada Banjaluka – izjavila je portparolka PU Banjaluka Danijela Mučibabić, a prenosi portal "Republika"

Stefan Stefanović je bio optužen za nanošenje teških telesnih povreda Milanu Pribakoviću, usled kojih je nastupila smrt, kao i za izazivanje opšte opasnosti i nošenje oružja.

Prema navodima optužnice, njemu se pripisuje da je 8. oktobra 2017. godine u diskoteci "The End" u hotelu "Park" teško telesno povredio pomenutog mladića, koji je usled toga preminuo.

Da podsetimo, novosadski Apelacioni sud je u oktobru prošle godine potvrdio presudu Višeg suda kojom je Stefanović u odsustvu osuđen na objedinjenu kaznu od 15 godina zatvora.


KORISTIO I ŠVAJCARSKU VOZAČKU DOZVOLU: Kako je saopšteno na sajtu Policijske uprave Republike Srpske, nakon hapšenja je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje je na području Banjaluke koristio Stefanović, a tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 30 grama bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, oko 60 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, veća količina novca, vaga za precizno merenje, mobilni telefoni, falsifikovana lična karta Republike Srbije na ime Nikola Radišić, falsifikovana lična karta i vozačka dozvola Švajcarske na ime Nikola Radišić, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela. 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan