Novosađanina opljačkali dok je ležao onesvešćen posle sudara

Novosađanina opljačkali dok je ležao onesvešćen posle sudara

Da ljudska zloba nema granice svedoči iskustvo Todora Žuržovana (34) iz Novog Sada. Pijanista i fotograf prošle nedelje doživeo je saobraćajnu nesreću na autoputu u blizini Inđije, a dok je bio u nesvesti neko ga je opljačkao, navodi Telegraf.

Todor je da bi izbegao sudar sa kamionom koji se pred njim pojavio u deliću sekunde, naglo skrenuo i završio u kanalu pored puta. Sudara se ne seća.

- Znam samo da se kamion pojavio ispred mene. Da li je on zakočio ili sam ja u deliću sekunde spustio pogled, ne sećam se. Uglavnom, sledeća scena koju pamtim je da me jedan čovek drži i zamotava zavoj oko glave, te u tom trenutku upravo stiže hitna pomoć - kaže Žuržovan.

Kad je došao sebi hteo je da javi majci šta se dogodilo ali nije mogao da nađe telefon. Zamolio je čoveka koji mu je pomogao da ga okrene, ali je bio nedostupan.

Ne mogu ništa da tvrdim, ali izgleda su me opljačkali dok sam bio onesvešćen. Možda se telefon razbio, pa je nedostupan, ali nisam ga pronašao. Čovek koji mi je pomogao rekao je kada smo videli da nema telefona da su tu bili još neki ljudi pre njega. Ali su otišli. Njih se ne sećam. Tek kad mi je šlep služba dovezla auto, shvatio sam da mi fale i druge stvari, hard-diskovi, pumpa za auto, lanci za gume, kablovi za startovanje i još neke sitnice - nastavlja sagovornik.

Todor kaže da ne može nikog da optužuje jer se ne seća ali i ne može ni da zamisli scenu da dok leži onesvešćen sa krvavom glavom neko iz auta i gepeka krade stvari.

"Neću goniti kradljivce"

Policija je došla i napravila uviđaj, ali Žuržovan kaže da neće goniti kradljivce, stvari nisu bile toliko vredne, a smatra i da od njihovog pronalaska nema ništa.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište bez struje servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad gradsko groblje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani novorođenčad štrand JGSP "Novi Sad" porodilište raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana radosne vesti bebe servisne informacije isključenje vode Vreme u Novom Sadu novi sad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod bez vode RHMZ sahrane raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Vreme u Srbiji elektrovojvodina betanija