Novosađanka jedna od dve pobednice Survivora

Novosađanka jedna od dve pobednice Survivora

Pobedničku titulu u finalu Survivora, propraćenom uzbuđenjem, napetošću i neizvesnošću do samog kraja, otišla je u ruke dveju žena – Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog.

Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U crvenom timu Nataša je igrala protiv Anje Andrejić, a u plavom Antonia protiv Denisa Sviličića.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TV NOVA (@novas.tv)


Bilo je neizvesno do samog kraja u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.

U plavom timu, tokom prvog poligona prvi poen je uzeo Denis, ali Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila poen i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3. 

Na drugom poligonu pobedu u crvenom timu je odnela Nataša koja, osim fantastičnih uspomena, kući nosi i pehar i novčanu nagradu. Tako je Nataša postala prva žena u istoriji srpskog Survivora koja je odnela pobedu.

Iskreno, ja sam navijala za tebe – rekla je Nataša svojoj rivalki Anji nakon što je primila pehar i dodala:

Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su verovali u mene, osim mene same. Sada sam shvatila da treba da verujem u sebe i da itekako mogu. Ponosna sam na sve što sam u Survivoru prošla i svoj lični Survivor jer sam kod kuće ostavila dve najveće ljubavi na svetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu doneti kući.

Tokom takmičenja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom krugu je Antoniji u žaru igre iskočilo koleno, ali sama je uspela da ga namesti pa je u završnoj rundi osvojila još jedan poen. Upravo taj pobednički poen doneo joj je titulu jedine preživele u plavom timu.

Oceni vest:
12
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ja

  pre 124 dana i 8 sati

  Mitingasi, i to je rialiti.

  Oceni komentar:
  14
  3
 • Tanja

  pre 124 dana i 7 sati

  Najveca nagrada bi bila da si bila sve vreme sa decom,to im ne mozes vratiti...kakav pehar,kakve pare.

  Oceni komentar:
  34
  7
 • no name

  pre 124 dana i 6 sati

  i šta sad biće popularna sledeće dve nedelje maksimum

  Oceni komentar:
  14
  5
 • Maks

  pre 124 dana i 5 sati

  Šta reci BRAVO, BRAVO!

  Oceni komentar:
  4
  13
 • Marko

  pre 122 dana i 7 sati

  Pravi primer deci su ona i njena porodica. Muž Dragan Banjac osudjen za pokušaj iznude od bivšeg fudbalera Vojvodine, a kum mu je Sloba zvani “Snajper” koji je u bekstvu. Uzorna porodica nema šta!

  Oceni komentar:
  0
  6