"NOVOSADSKA JESEN": Zamenite stari papir za sadnice drveća i cveća

"NOVOSADSKA JESEN": Zamenite stari papir za sadnice drveća i cveća

U želji da podstakne građane, a posebno decu i mlade, na reciklažu starog papira, udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine"će i ove godine tokom manifestacije "Novosadska jesen" organizovati akciju zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća.

Tačnije, svi koji  donesu 10 kilograma starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kilograma starog papira dobiće sadnicu drveća.

Manifestacija "Novosadska jesen" održava se od 24. do 26. oktobra na Spensu u Novom Sadu, a štand "Inženjera zaštite životne sredine" nalaziće se u holu na prvom spratu.

Građani stari papir mogu doneti u vremenu od 9 do 20 časova u četvrtak i petak, odnosno od 9 do 12 časova u subotu 26. oktobra.

Na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan