Novosadska policija i republički MUP proteruju crnogorske mafijaše iz Srbije

Novosadska policija i republički MUP proteruju crnogorske mafijaše iz Srbije

Novosadska policija i republički MUP će narednih dana iz Srbije proterati pripadnike kotorskih mafijaških grupa, nakon poslednjih obračuna u vojvođanskoj prestonici, koji su bili dokaz da je rat klanova iz Crne Gore proširen i u Novi Sad.

Policija je navodno već upozorila pripadnike crnogorskih narko klanova da moraju napustiti Srbiju, a narednih dana će dobiti i rešenja o zabrani ponovonog ulaska na neodređeno vreme.

Novi Sad, kao i Srbiju će nakon lečenja morati da napusti Slobodan Kašćelan i njegov telohranitelj Vladan Vučković, za koje crnogorska policija navodi da pripadaju "kavačkom klanu". Crnogorski "Dan" piše da pored njih dvojice, naredba o odlasku iz Srbije sledi i braći Jovanu i Igoru Vukotiću, kao i još petorici pripadnika "škaljarskog klana". Svi oni ako odbiju da napuste Srbiju biće privedeni i potom deportovani u Crnu Goru.  

Kašćelan je ranjen pre nekoliko dana u sačekuši u Novom Sadu, čime je nastavljen sada već dvogodišnji rat crnogorskih klanova koji je izbio nakon zaplene 200 kilograma kokaina u Španiji i tokom kojeg je više osoba ubijeno i ranjeno, ne samo u Crnoj Gori nego i drugim državama. Istraga o poslednjoj pucnjavi u Novom Sadu za sada ne vodi ni blizu pronalaženja dvojice napadača, za koje se pretpostavlja da su još istog dana napustili grad, a verovatno i samu Srbiju nakon obavljenog posla.

Podsetimo i da je pre nekoliko dana u Dunavu kod Žeželjevog mosta nađeno telo Gorana Dučića iz Kragujevca, koji je pripadnik klana koji je u sukobu sa Kašćelanovim klanom.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mozda bi bilo

  pre 2527 dana i 10 sati

  Da slucajno umru u klinickom centru na primer od trovanja ili da im se zaglavi kasika u grlu.I onda cemo mi biti sigurni da se nece vratiti.Mislim da bi tako tebalo sa svim tim kriminalcima.Da se malo vise tamane na "koru od banane" i razne nesrecne slucajeve.Sto se kaze ispod zita...Ali da se zagarantovano ne vracaju...

  Oceni komentar:
  0
  0