Novosadska premijera domaćeg filma "Reži" danas u bioskopima

Novosadska premijera domaćeg filma "Reži" danas u bioskopima

Film reditelja Koste Đorđevića "Reži" premijerno će u Novom Sadu biti prikazan danas, 28. februara u 20h u Cineplexx Promenadi i u 20.30h u Areni Cineplex.

Premijeri će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma koja će se nakon projekcije pokloniti publici u oba bioskopa.

Saradnjom scenariste Dragana Nikolića i reditelja Koste Đorđevića nastao je film koji donosi priču o tinejdžerima i njihovom odrastanju, u savremenom surovom svetu bez jasnih pravila.

Film prati jedan neobičan dan u životu tinejdžerke Aje, njene drugarice i  drugara iz kraja  koji, tumarajući kroz vrelinu avgustovskog dana, na usijanom beogradskom asfaltu traže načine da se zabave, osete živim, drugačijim i bitnim. Pravila igre sami biraju, a sistem vlastite kože jedini je sistem koji priznaju. Ajina potreba i potraga za ljubavlju, od nečeg što je izgledalo kao vesela avantura, prerasta u dramu koja će obeležiti njihove mlade živote.

 

 

Ekipu filma predvode dve mlade glumice Kristina Jovanović i Đurđina Radić koje su publici poznate i iz sveta muzike. Kristina Jovanović, članica je bendova E play i KIKA, dok je Đurđina Radić- Djixx nekadašnja članica benda SevdahBaby. U ostalim ulogama našli su se i Mladen Sovilj, Marko Janketić, Milan Čučilović, Radoslav Rale Milenković i drugi.

Film "Reži" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribucji od 28. februara, a karte su u prodaji.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan