"Novosadska toplana": Danas počinje grejna sezona

"Novosadska toplana": Danas počinje grejna sezona

Obratite pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija.

JKP "Novosadska toplana", nakon uspešno završenih toplih proba, među prvim toplanama u Srbiji, počinje grejnu sezonu danas, 7. oktobra, pošto su se prema "Odluci o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada" stekli uslovi za početak grejne sezone 2016/2017. godine – saopšteno je iz ovog javnog gradskog preduzeća

Zbog složenosti tehničkog sistema koji obuhvata 900 MW toplotnog konzuma, 210 km vrelovodne mreže i gotovo 4000 kućnih podstanica, tehnički je nemoguće da svi objekti u isto vreme dobiju adekvatno grejanje, te iz "Toplane" apeluju na korisnike da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja u periodu stabilizacije tehničkog sistema. Kako navode, svi raspoloživi resursi "Novosadske toplane" maksimalno su angažovani na poslovima stabilizacije sistema radi obezbeđivanja kontinuirane i kvalitetne isporuke toplotne energije za grejanje.

Takođe, na početku grejne sezone korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju curenja na istim obrate "Novosadskoj toplani" na broj telefona 4881 105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Za sve informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode novosadska policija servisne informacije novi sad bebe Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad jkp bez struje isključenja struje sahrane servisne informacije isključenje vode elektrovojvodina Isključenje struje horoskop novorođenčad policija izmena režima saobraćaja opens distrikt betanija novosađani opens 2019 sahrane novi sad gradsko groblje Novo naselje