"Novosadska toplana": Danas počinje grejna sezona

"Novosadska toplana": Danas počinje grejna sezona

Obratite pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija.

JKP "Novosadska toplana", nakon uspešno završenih toplih proba, među prvim toplanama u Srbiji, počinje grejnu sezonu danas, 7. oktobra, pošto su se prema "Odluci o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada" stekli uslovi za početak grejne sezone 2016/2017. godine – saopšteno je iz ovog javnog gradskog preduzeća

Zbog složenosti tehničkog sistema koji obuhvata 900 MW toplotnog konzuma, 210 km vrelovodne mreže i gotovo 4000 kućnih podstanica, tehnički je nemoguće da svi objekti u isto vreme dobiju adekvatno grejanje, te iz "Toplane" apeluju na korisnike da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja u periodu stabilizacije tehničkog sistema. Kako navode, svi raspoloživi resursi "Novosadske toplane" maksimalno su angažovani na poslovima stabilizacije sistema radi obezbeđivanja kontinuirane i kvalitetne isporuke toplotne energije za grejanje.

Takođe, na početku grejne sezone korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju curenja na istim obrate "Novosadskoj toplani" na broj telefona 4881 105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Za sve informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode betanija jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje isključenje vode jkp novosadska toplana novosađani raspored sahrana novi sad horoskopski znaci servisne informacije nevreme Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad novorođenčad horoskop matičar novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina bebe Isključenje struje gradsko groblje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sahrana Elektrodistribucija Novi Sad detelinara sahrane bez struje novosadsko porodilište