"Novosadska toplana": Nema poskupljenja grejanja

"Novosadska toplana": Nema poskupljenja grejanja

Komunalci nemaju u planu da od nadležnih traže poskupljenje. JKP "Novosadska toplana" privodi kraju pripreme za grejnu sezonu.

Ekipe "Novosadske toplane" koriste svaki dan da privedu kraju remonte, rekonstrukcije i priključenja na toplovodnu mrežu, kako bi sistem ovog preduzeća spremno dočekao hladne dane. U isto vreme, i pored obimnih radova, iz ovog preduzeća poručuju da "toplotnog udara" na novčanike potrošača neće biti.

Novosađani, čiji su stanovi priključeni na sistem JKP "Novosadska toplana", i ove zime će se, kako je potvrđeno "Večernjim novostima" iz ovog preduzeća, grejati po ceni koja je snižena u martu ove godine. Po kvadratu, grejanje će tako, bez PDV, koštati 92,36 dinara po kvadratnom metru.

Cene svih usluga, objašnjavaju u "Toplani", korigovane su na inicijativu Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, a najveći procenat smanjenja bio je za toplu potrošnu vodu - 6,15 odsto po kubnom metru, i za grejanje za stambene korisnike za 5,77 odsto po kvadratnom metru.

- Cene usluga neće se povećavati u predstojećem periodu – ističu u "Toplani". - Upućivanje takvog zahteva gradskim vlastima kao osnivaču ovog preduzeća nije u planu.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad Spens bez vode servisne informacije novi sad isključenja jkp lisje novorođenčad zdravlje magla zagađenje vazduha sremska kamenica novosadsko porodilište zbor građana isključenje vode betanija astrologija zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje horoskop raspored sahrana novi sad saveti dnevni horoskop zagađenje horoskopski znaci matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja bebe elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija