"Novosadska toplana": Nema poskupljenja grejanja

"Novosadska toplana": Nema poskupljenja grejanja

Komunalci nemaju u planu da od nadležnih traže poskupljenje. JKP "Novosadska toplana" privodi kraju pripreme za grejnu sezonu.

Ekipe "Novosadske toplane" koriste svaki dan da privedu kraju remonte, rekonstrukcije i priključenja na toplovodnu mrežu, kako bi sistem ovog preduzeća spremno dočekao hladne dane. U isto vreme, i pored obimnih radova, iz ovog preduzeća poručuju da "toplotnog udara" na novčanike potrošača neće biti.

Novosađani, čiji su stanovi priključeni na sistem JKP "Novosadska toplana", i ove zime će se, kako je potvrđeno "Večernjim novostima" iz ovog preduzeća, grejati po ceni koja je snižena u martu ove godine. Po kvadratu, grejanje će tako, bez PDV, koštati 92,36 dinara po kvadratnom metru.

Cene svih usluga, objašnjavaju u "Toplani", korigovane su na inicijativu Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, a najveći procenat smanjenja bio je za toplu potrošnu vodu - 6,15 odsto po kubnom metru, i za grejanje za stambene korisnike za 5,77 odsto po kvadratnom metru.

- Cene usluga neće se povećavati u predstojećem periodu – ističu u "Toplani". - Upućivanje takvog zahteva gradskim vlastima kao osnivaču ovog preduzeća nije u planu.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop bez vode raspored sahrana i ispraćaja gradsko groblje RHMZ servisne informacije vremenska prognoza jkp lisje isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević matičar novi sad bez struje sahrana Isključenje struje novorođenčad sahrane JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje betanija servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina bebe raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište