"NOVOSADSKA TOPLANA": Odsek za odnose s potrošačima zatvoren za posete

"NOVOSADSKA TOPLANA": Odsek za odnose s potrošačima zatvoren za posete

U vezi sa novonastalom situacijom koja se odnosi na uvođenje vanrednog stanja u Republici Srbiji, obaveštvaju se građani da su prostorije Odseka za odnose s potrošačima Novosadske toplane zatvorene za posete.

Iz "Novosadske toplane" apeluju na korisnike usluga da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću obraćaju telefonskim ili putem mejla, kako bismo, navodi se, svi zajedno što doslednije ispoštovali uputsva i preporuke Vlade Srbije za vladanje tokom trajanja vanredne situacije u zemlji.

– Pisanu poštu korisnici mogu ostaviti na šalteru Pisarnice Preduzeća, ali apelujemo da to čine samo u slučaju izuzetne hitnosti i važnosti kako bismo svi zajedno neposredne kontakte sveli na najmanju moguću meru, za dobrobit cele zajednice – kažu u "Toplani".

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 423  712, 420  853 i broj 0800 100 021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da nam se obrate i putem mejl adrese  Rs

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan