"NOVOSADSKA TOPLANA": Početak grejne sezone moguć i pre 15. oktobra

"NOVOSADSKA TOPLANA": Početak grejne sezone moguć i pre 15. oktobra

Ukoliko, naravno, spoljna temperatura tri dana uzastopno bude niža od 12 stepeni.

Svi kapaciteti "Novosadske toplane" praktično su spremni za početak grejanja, tako da radijatori u stanovima i poslovnim objektima mogu da budu topli i pre zvaničnog početka grejne sezone, 15. oktobra, ako bude potrebno.

Kako su na konferenciji za novinare izjavili čelnici tog gradskog JKP, daljinsko grejanje za ukupno 106.000 Novosađana počeće i pre roka, ako tri dana uzastopno spoljna temperatura bude niža od 12 stepeni.

- Ovih dana obavljamo uobičajene redovne probe sistema, tako da korisnici mogu da budu spokojni kada je reč o grejanju – rekao je Dušan Macura, rukovodilac proizvodnje i distribucije u ovom javnom gradskom preduzeću.

USKORO NIŽE CENE: Kada za oko mesec dana stupi na snagu novi cenovnik, grejanje će u Novom Sadu biti jeftinije 4,79 odsto, dok će cena tople potrošne vode biti snižena za 6,97 procenata.

- Stručno, ekonomično i efikasno poslovanje omogućilo je da predložimo smanjenje cena usluga – rekao je na konferenciji za štampu Direktor "Novosadske toplane" Dobrosav Arsović.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan