"NOVOSADSKA TOPLANA": Podjednaka temperatura radijatora u celom gradu trenutno "tehnički nemoguća"

"NOVOSADSKA TOPLANA": Podjednaka temperatura radijatora u celom gradu trenutno "tehnički nemoguća"

JKP "Novosadska toplana" je, prema odgovarajućoj gradskoj odluci, u ponedeljak otpočelo grejnu sezonu tako da bi toplotna energija za grejanje stanova i drugih objekata trebalo da se redovno isporučuje.

Isporuka toplote ka potrošačima je, kako preciziraju u tom javno-komunalnom preduzeću, usklađena sa spoljašnjim uslovima, odnosno temperaturama vazduha pa je na taj način regulisan i režim rada.

– Zbog složenosti sistema za proizvodnju i distribuciju toplotne energije, tehnički je nemoguće u istom trenutku da budu obezbeđene iste temperature u svim objektima priključenim na sistem daljinskog grejanja – kažu u Novosadskoj toplani" za "Novosti", te mole korisnike za strpljenje i razumevanje tokom perioda stabilizacije sistema, u narednih od pet do sedam dana.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ljiljana bokšil

  pre 39 dana i 3 sata

  Na delu Avijatičarskog naselja uopšte nije pušteno grejanje. Iz toplane još u petak obećali da će što pre izaći na teren. Još ništa. Uz to juče nije bilo struje od 17,30 do iza ponoći. Da li se zna uzrok? Hvala

  Oceni komentar:
  0
  0
isključenje grejanja dnevni horoskop bez grejanja Isključenje struje bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Dom zdravlja Novi Sad Dom zdravlja novosadsko porodilište jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod policija raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad horoskopski znaci bez struje novorođenčad servisne informacije novi sad bebe isključenja struje elektrovojvodina sahrane novi sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode jkp lisje horoskop novosađani