"NOVOSADSKA TOPLANA": Završena grejna sezona, zabeležen značajno manji broj reklamacija

"NOVOSADSKA TOPLANA": Završena grejna sezona, zabeležen značajno manji broj reklamacija

Danas, 28. aprila, završena je grejna sezona 2016/2017, nakon što su se stekli uslovi za završetak definisani Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada – javljeno je iz JKP "Novosadska toplana".

Tokom grejne sezone 2016/2017, koja je počela 7. oktobra 2016. godine i trajala ukupno 203 dana, bilo je najmanje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju s prethodnim godinama, te je zabeležen i značajno manji broj reklamacija korisnika usluga "Toplane" na kvalitet grejanja i tople potrošne vode, poručuju iz ovog gradskog preduzeća.

- "Novosadska toplana" nastavlja sa radom i isporukom toplotne energije za pripremu tople potrošne vode, koja je kontinuirana 24 sata tokom čitave godine, a odmah po završetku grejne sezone počinju radovi na remontu i revitalizaciji tehničkog sistema Preduzeća – kaže se na kraju saopštenja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje servisne informacije novi sad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje RHMZ izmena režima saobraćaja servisne informacije sahrane novi sad bez vode novosadska policija betanija vremenska prognoza novi sad Aleksandar Vučić elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište bez struje jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja protest taksista novorođenčad bebe raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje isključenje vode 27. novosadski maraton