Novosadske prvake i ove školske godine obradovali poklon paketi Fondacije Univerexport

Novosadske prvake i ove školske godine obradovali poklon paketi Fondacije Univerexport

Tradicionalno, i školska 2018. godina za đake prvake iz Novog Sada i okoline počela je podelom poklon paketa Fondacije Univerexport. Četiri hiljade poklona spremljeno je za novu školsku godinu, a na prijemu prvaka u jednoj od najstarijih škola u gradu, "Ivan Gundulić", prvacima ove škole predstavnici Fondacije, grada Novog Sada i ministarstva prosvete poželeli su srećan početak odrastanja.

Svim prvacima ove škole posle svečanog prijema uručen je poklon paket Fondacije Univerexport, a takvi isti paketi obezbeđeni su za sve đake koji ove godine kreću u prvi razred. Pored dece iz gradskog jezgra Novog Sada, i deca iz Petrovaradina, Sremske Kamenice, Šangaja, Kaća, Budisave, Kovilja, Futoga, Veternika, Stepanovićeva, Begeča, Bukovca, Kisača i Rumenke na prijemima izabrane škole dobili su vaučere za preuzimanje poklon paketa u maloprodajnim objektima Univerexporta.

Prvi školski dan đacima prvacima, srećan početak i ulazak u svet odraslih poželeli su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje Vesna Nedeljković i direktor Fondacije Univerexport Olivere Ćirković, u zajedničkoj želji da prvaka svake godine bude što više i da se broj paketića svake godine uvećava. 

SIMBOLIČNO HVALA SVIM NOVOSAĐANIMA: Dodela poklona prvacima nastavak je lepe priče koju je Univerexport započeo pre nekoliko godina i koja se tradicionalno obeležava i dalje. Na takav način Univerexport kaže simbolično hvala đacima prvacima, njihovim roditeljima, i šire – svim stanovnicima Novog Sada koji su deo priča o nastanku i gradnji imena kompanije Univerexport proteklih 28 godina. I najveće kompanije sa domaćeg tržišta (Mercata, Coca-Cola, Chips way, Nestle, Pionir, Bambi Sterling, Piramida, Lomax, Eurocom, Ilijanum, Pangraf, Tropictrade, Knjaz Miloš, Savpo, Jaffa, Swislion) kao partneri u ovoj priči o sticanju novih znanja i prvim koracima u svet učenja i znanja dali su svoju podršku putem proizvoda iz svog proizvodnog asortimana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan