Novosadski advokati pomogli Svratište za decu ulice

Novosadski advokati pomogli Svratište za decu ulice

Svratištu za decu ulice danas su uručene stvari prikupljene u humanitarnoj akciji koju su organizovali novosadski advokati.

Kako se navodi u saopštenju, Advokatska komora Vojvodine, ogranak Novi Sad, uručio je poklone u vidu garderobe, sredstava za higijenu, igračaka i slatkiša. Akcija je bila organizovana od 13. do 26. novembra.

- Prikupljena je zaista velika količina s obzirom na kratak period tokom kojeg smo alarmirali naše članstvo, ali i klijente koje zastupamo. Akcija je bila spontana, a usledila je nakon prošlomesečne akcije dobrovoljnog davanja krvi kada smo slatkiše obezbeđene za davaoce prosledili u Svratište. Naša je želja bila da pomognemo ovoj ustanovi kako bi što spremnije dočekala predstojeće novogodišnje i božićne praznike i obezbedila paketiće deci koja ovde borave – rekla je u ime donatora advokat Ivana Belić.

Da podsetimo, novosadski ogranak AKV je u junu već organizovao jednu humanitarnu žurku koja je na jednom mestu okupila oko 500 advokata, sudija, tužioca, javnih beležnika, izvršitelja i sve one koji rade u pravosuđu. Doniranjem novca i kupovinom šolja i majica s logom humanitarne akcije, tada je prikupljeno preko 600.000 dinara, deo je izdvojen za bolesnu koleginicu, a deo uplaćen Dečijoj bolnici koja je od tih para kupila dva medicinska aparata.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad bebe opens 2019 sahrane jkp gradsko groblje novosađani opens distrikt novosadsko porodilište servisne informacije novi sad policija raspored sahrana i ispraćaja Novo naselje izmena režima saobraćaja betanija isključenja struje sahrane novi sad novorođenčad bez vode JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje bez struje novosadska policija horoskop Isključenje struje isključenje vode servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo