Novosadski advokati prepolovili tarifu za usluge da bi pomogli bolesnom kolegi

Novosadski advokati prepolovili tarifu za usluge da bi pomogli bolesnom kolegi

Advokatska komora Vojvodine od sledeće sedmice pruža pravne usluge građanima po duplo nižoj tarifi, a sav prikupljen novac će ići u fond za lečenje mladog kolege Milenka Jovina.

Milenko Jovin (1984) je oboleo od akutne limfoblastne leukemije koja je izuzetno progresivna. Milenku su sredstva potrebna za lečenje, transplantaciju, specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju i za putne troškove i smeštaj.

Upravni odbor Advokatske komore Vojvodine (AKV) je kao jedan od vidova pomoći, odobrio i humanitarnu akciju skupljanja novčanih sredstava za lečenje kolege Jovina u vidu pravnog savetovanja građana, bez reklamiranja bilo kog advokata kao pružaoca pravne pomoći u vidu davanja pravnih saveta, a koju pravnu pomoć bi pružali advokati na bazi ličnog prijavljivanja Sekciji mladih advokata AK Vojvodine – objavila je AKV.

Pružanje pravne pomoći građanima odvijaće se u prostorijama AKV, u Zmaj Jovinoj 20/1, svakog radnog dana počev od srede, 22. septembra, od 14 do 16 časova. U tom periodu će dežurni advokati odgovarati na telefonske pozive, mejlove i primati klijente koji dođu lično.Savetovanje se odnosi isključivo na davanje pismenih i usmenih pravnih saveta, dok bi plaćanje bilo vršeno uplatom na račun kolege Milenka Jovina ili ubacivanjem novca u kutiju koja će biti postavljena u prostorijama Komore.

Telefon za pozive dežurnim advokatima je 064/3158 123. a mejl adresa   AKV poziva kolege da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Milenku.

Oceni vest:
16
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Miroslav

  pre 891 dan i 23 sata

  Očekujem da najviše pomognu Vučević i Aleksić, koji zastupaju javna preduzeća.

  Oceni komentar:
  1
  18
 • Branko

  pre 891 dan i 11 sati

  Siroti advokati, neće biti za novi džip ove godine.. Aaa, šmrc šmrc

  Oceni komentar:
  24
  3
 • Igor

  pre 890 dana i 22 sata

  Svaka čast!

  Oceni komentar:
  1
  6