Novosadski direktor postao hit na Internetu (VIDEO)

Novosadski direktor postao hit na Internetu (VIDEO)

Društvene mreže danas je preplavio klip u kom generalni direktor kompanije "Novi Sad - Gas" pokazuje ne baš zavidno znanje maternjeg jezika.

U intervjuu koji je dao novinarki TV "Jesenjin" Božici Malević, gospodin Jovan Vujanović pričao je o istorijatu i razvoju državne firme koju vodi gotovo četvrt veka, praveći pritom kardinalne greške u govoru.   

Tako smo, tokom razgovora, mogli čuti reči poput "kvaliti se" (hvaliti se), "zakvaljujem", "kvarevi", "labaratorija", "teknologija", "šnjima" (s njima)... dok je ime našeg grada Vujanović u par navrata izgovorio kao "Novi Sat". Pogledajte video i pokušajte da zadržite ozbiljan izraz na licu. 

 

 

 

 

Oceni vest:
1
8

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vasa

  pre 1510 dana i 8 sati

  Фрасирао се човек од страха када је видео монструма који га интервјуише.

  Oceni komentar:
  0
  12
 • Olivera

  pre 1510 dana i 7 sati

  Au ala su ovi strasni.Ova plasticna voditeljka i rukovodlac.Gaskacija je verovatno gasifikacija.Novi je Sad radio za dobrobiti gradjana.Ovaj o sebi govori u trecem licu.Imamo vozlo nismo cekali da nam dade nami.Tesko cete vi biti neke primedbe.Nonstat .A ova jadnica kad se pogleda u ogledalo sigurno se uplasi.Meni je ovo strasno ne mogu da se smejem.

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Anonimus

  pre 1510 dana i 5 sati

  A tek da mu vidis strukturu zaposlenih u 'rodjackoj firmi'... Niko nista ne radi a svaki mesec 150 - 200.000 plata na racunu... e Srbijo...

  Oceni komentar:
  0
  6
 • ja

  pre 1508 dana i 3 sata

  oboje su simpaticni

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Srdjan

  pre 1507 dana i 6 sati

  Je l on to ima retro televizor sa sve antenicom? A dje je milje? Hahaha

  Oceni komentar:
  1
  1