"Novosadski džez festival" od 14. do 16. novembra u SNP-u

"Novosadski džez festival" od 14. do 16. novembra u SNP-u

Prateći programi počinju sedam dana ranije.

Kako je danas najavljeno na konfereciji za medije u Kulturnom centru Novog Sada, glavni progam 21. po redu "Novosadskog džez festivala" biće održan od četvrka, 14. novembra, do subote, 16. novembra, u Velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta. 

Prateći festivalski programi – u vidu promocija, radionica, izložbi... – počeće već 7. novembra, dok će se u subotu. 9. novembra, u prostoru KS "Svilara" održati džez maraton na kom će nastupiti džez orkestri iz gradova – Evropskih prestonica kulture, a taj događaj će za sve posetioce biti besplatan.


Prve festivalske večeri, 14. novembra, na festivalu će nastupiti Aleksandar Dujin Orchestra, italijanski Duo Trovesi – Coscia, te američki bubnjar i pevač Jamison Ross sa pratećim bendom.

U petak, 15. novembra, na bini SNP-a naći će se Jelena Jovović & Jazz Junction, austrijski kvintet Worry Later, kao i George Garzone & Crescent.

Poslednje večeri, 16. novembra, nastupaju Milan Stanisavljević kvintet, Francuz Dave Aubaile i "Thinko" Trio i pevačica iz SAD Lizz Wright.


ULAZNICE: Cena kompleta je 2.200 dinara. Cena pojedinačne ulaznice je 800 dinara. Ulaznice su u pretprodaji u Kulturnom centru Novog Sada – od subote, 2. do petka, 8. novembra 2019. Radno vreme blagajne je od 16 do 22 sata. Prodaja ulaznica na blagajni Novosadskog džez festivala u Srpskom narodnom pozorištu – od 9. do 16. novembra 2019. Radno vreme blagajne je od 11 do 21 sata.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jazzman

  pre 399 dana i 16 sati

  Tanko naspram Beograda i Pančeva, moram priznati.

  Oceni komentar:
  0
  4