Novosadski festival zanatskog piva: Ove godine duplo više izlagača (VIDEO)

Novosadski festival zanatskog piva: Ove godine duplo više izlagača (VIDEO)

Drugi Novosadski festival zanatskog piva održaće se u SKCNS Fabrika, 20. i 21. maja. Zbog velikog interesovanja Festival će trajati dva dana sa duplim brojem izlagača gde će posetioci moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u SKCNS Fabrici.

Drugi Novosadski festival zanatskog piva održaće se u klubu SKCNS Fabrika, 20. i 21. maja. Zbog velikog interesovanja Festival će trajati dva dana sa duplim brojem izlagača gde će posetioci moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u SKCNS Fabrici. 

- Poučeni iskustvom od prošlog festivala, odlučili smo da samu zonu festivala proširimo na dve lokacije, tako da će osim SKCNS Fabrike i klub "Quarter" biti još jedna od lokacija gde će posetioci moći da degustiraju neke od najzanimljivijih 20 pivara iz regiona – istakao je portparol SKCNS Nemanja Vuković.
 
Vladimir Gošić, iz portala svetpiva.rs, istakao je važnost susreta pivara sa publikom. 
 
- Ovakvi festivali, kao što je Novosadski festival zanatskog piva, su izuzetna prilika za susret samih proizvođača u okviru razmene iskustava i međusobne podrške, jer je craft pivarstvo jedna homogena zajednica. Takođe edukacija nove publike i širenje kulture zanatskog pivarstva, ali i pomoć publici da pronađe pravi ukus i stil koji traže – rekao je Gošić.
 
 
O velikom interesovanju za ovaj događaj govori i činjenica da su samo u prvom danu prodaje ulaznica prodato više od 500 karata. Takođe pušten je poslednji kontigent karata po ceni od 300 dinara u GIGSTIX prodajnu mrežu.  Apeluje se da posetioci nabave ulaznice pre samog festivala, dodatne ulaznice biti puštane samo u odnosa na procenu bezbednosti posetilaca u toku trajanja festivala organizator ostavalja mogućnost da pusti minimalan broj ulaznica po ceni od 500 dinara, istaknuto je na konferenciji za novinare.
 
Više informacija potražite na Fejsbuk stranici festivala
 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan