Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivrednika u petak i subotu na Ribljoj pijaci

Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivrednika u petak i subotu na Ribljoj pijaci

Mladi poljoprivrednici iz cele Srbije biće u prilici da promovišu i prodaju sopstvene proizvode i predstave svoj kraj.

Osimi po redu Novosadski noćni bazar biće održan u petak i subotu, 19. i 20. oktobra, od 18 do 24 časa, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

- I ovog puta želimo da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete najstariju novosadsku pijacu, već godinu dana Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – kaže se u pozivu na ovu manifestaciju. 


U isto vreme, u delu Riblje pijace, održaće se i Sajam mladih poljoprivrednika u organizaciji Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika.

- Mladi poljoprivrednik ili mlada poljoprivrednica je osoba koja se bavi poljoprivredom i mlađa je od 40 godina. Na ovom sajmu, mladi poljoprivrednici iz cele Srbije biće u prilici da promovišu i prodaju sopstvene proizvode i predstave svoj kraj. Važno je da ih podržimo i damo im priliku da plasmanom svojih proizvoda obezbede uslove za funkcionisanje njihovih domaćinstava i svoj ostanak na selu – poručuju organizatori.

Svečano otvaranje oba događaja zakazano je za petak, 19. oktobra, u 18 časova na Ribljoj pijaci.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad jkp lisje betanija uhapšen diler bez vode JGSP "Novi Sad" Isključenje struje vlada srbije bez struje astrologija isključenje vode zodijak zdravlje novorođenčad elektrovojvodina raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija dnevni horoskop korona virus klinika za ginekologiju i akušerstvo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop Elektrodistribucija Novi Sad obeležavanje novosadske racije izmena trase autobusa isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad bebe