Novosadski studio "Salt & Water" osvojio nagradu za najbolju biznis ideju (FOTO)

Novosadski studio "Salt & Water" osvojio nagradu za najbolju biznis ideju (FOTO)

Novosadski studio "Salt & Water", specijalizovan za arhitekturu i dizajn, dobio je još jednu u nizu nagrada za kreativno poslovanje, kaže se u današnjem saopštenju ove kompanije.

Početkom meseca, Klaster kreativnih industrija Vojvodine je ovom studiju dodelio nagradu za “Najbolju kreativnu biznis ideju” u okviru projekta Serbia Startup. Nagrada je dodeljenja u okviru takmičenja “Kreativni biznis kap Srbija” i posvećena je inovativnom projektu ovog studija, specijalnim katamaranima apartmanima za unutrašnje vode.

Ovo takmičenje deo je velike internacionalne mreže kreativnih industrija, a Srbija je samo jedna od preko 40 zemalja koje na njemu učestvuju. Nakon što svaka zemlja odabere svog predstavnika, svetsko prvenstvo će se održati krajem godine u Kopenhagenu. 

Na istom događaju, studiju je uručena i nagrada za preduzetništvo. Tim studija "Salt & Water", predvođen Svetlanom Mojić (na slici gore) naglašava da im to predstavlja veliku čast, budući da je godina 2016. u Srbiji proglašena upravo godinom preduzetništva.

Ovog avgusta, "Salt & Water" studio slavi pet godina postojanja, a tokom tog perioda ovom studiju su uručene čak četiri nagrade za preduzetništvo u Srbiji i regionu. "Salt & Water" je u ovom periodu osvojio nekoliko prestižnih internacionalnih nagrada za arhitekturu i dizajn, među kojima se ističe prestižna "Millennium Yacht Design Award (MYDA 2015)" koju je studio osvojio upravo za ovaj isti projekat.

Studio trenutno pregovara sa zainteresovanim investitorima o pokretanju proizvodnje u Srbiji, ne bi li ova sjajna ideja bila pretočena u stvarnost. Zainteresovani kupci raspituju se o projektu iz svih delova sveta, navodi se u saopštenju "Salt & Watera". 

O PROJEKTU: Luksuzni katamarani apartmani dizajnirani su sa namerom da skrenu pažnju na turistički potencijal unutrašnjih voda - jezera, kanala i reka. Javnost je prvi put imala priliku da se upozna sa ovim dizajnom prošle godine kada je studio zvanično objavio projekat. U pitanju su inovativno dizajnirani katamarani koji se vrlo lako mogu odvojiti od doka i voziti pri maloj brzini. Na ovaj način gosti sami mogu da odaberu lokaciju za odmor, ali i da što podrobnije istraže okolinu. Pored toga, inovativni dizajn enterijera omogućava korisnicima da se u katamaranu kreću znatno lakše nego u sličnim plovilima, te predstavlja odličan izbor za porodice sa decom ili starije ljude. Katamarani apartmani su ekološki i zato se mogu koristiti i na zaštićenim vodnim površinama.

Studio "Salt & Water" možete pratiti putem njihovog oficijelnog veb sajta, kao i preko društvenih mreža Fejsbuk, LinkedIN i Instagram.

Oceni vest:
12
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode Dom zdravlja Novi Sad servisne informacije novi sad zodijak Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad horoskopski znaci bebe raspored sahrana i ispraćaja Nebojša Stefanović Isključenje struje novosadsko porodilište dnevni horoskop isključenja struje štrajk poštara isključenje vode pošte srbije sahrane novi sad novosađani novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod horoskop jkp lisje betanija vremenska prognoza elektrovojvodina bez struje