"Novosadski uranak" sutra od 11 sati u Limanskom parku

"Novosadski uranak" sutra od 11 sati u Limanskom parku

Program tradicionalnog "Novosadskog uranka" u Limanskom parku počinje 1. maja u 11 časova. Nastupiće sedam bendova i glavni izvođači, novosadski kvartet 5 minuta slave, koji je prošle godine na istoj manifestaciji dobio najbolje kritike.

Priliku da se ove godine predstave publici na "Novosadskom uranku" dobili su bendovi Two fingers, Nemi pesnik, Revolt akustik bend, Architect of pain, Sick Sinatra, Trio Apokalipsa i Prestolonaslednici kulture 2022.

Vreme za njihove nastupe rezervisano je u terminu od 11 do 15 časova u Limanskom parku, a na kraju nastupaju 5 minuta slave.

– Manifestacija čiji je cilj afirmacija mladih bendova uz decentralizaciju kulturnih aktivnosti, koja je zahvaljujući tradiciji i kvalitetu postala simbol Limanskog parka, pored šansi za mlade umetnike pruža mogućnost i publici da čuju nešto novo i drugačije. Pozivamo sve Novosađane da prošetaju do Limanskog parka, predivne gradske oaze, i dozvole sebi novo iskustvo, a kiša će nas sigurno zaobići – navode organizatori, te napominju da će se program realizovati bez obzira na vremenske uslove.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan