"Novosadski Winter Fest" od danas ponovo na Trgu Slobode

"Novosadski Winter Fest" od danas ponovo na Trgu Slobode

Druženje s dečjim horovima, novosadskim bendovima i didžejevima nastavlja se od danas na centralnom gradskom trgu.

Zbog gradskog dočeka Nove godine, "Novosadski Winter Fest“ je prethodnih nekoliko dana bio izmešten u Zmaj Jovinu ulicu, a od danas je ponovo na Trgu slobode.

Singing Christmas Tree će od 18 časova ugostiiti hor Čuperak iz Kikinde, a nakon najmlađih, od 19 sati na centralnoj bini, Novosađani će imat priliku da slušaju "0 Dvaes 1", koji će nastupiti u sastavu DJ Maelstorm, Ringee, TauOcg i KizOcg, koji su izjavili da su oduševljeni "NS Winter Festom", ali i najavili sjajnu žurku:

- Mogu vam reći da sam oduševljen celom organizacijom, ovo do sad se nije moglo videti u gradu. Omogućti građanima skoro svakodnevni muzički program i animiranje istih lepo ukrašenim centrom grada, fijakerima kao i kućicama gde mogu da se zagreju uz kuvano vino i priušte sebi razne poslastice. Prava praznična atmosfera, sve pohvale zaista. Očekujte ogrmonu energiju i pre svega dobru žurku. Pored naših pesama koje ćemo izvoditi, naš DJ će puštati razne mixeve pesama, elektronike, dubstepa i sl.

Od 20 časova nastupa DJ Orange Man.

Kao i do sad, u drvenim kućicama koje su postavljenje na Trg slobode i Pozorišni trg, mogu se kupiti rukotvorine, dekupaž predmeti, praznična dekoracija, pokloni, nakit, slani i slatki gurmanluci, kuvano vino, čaj, topla čokolada, punč i drugo.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan