"NOVOSADSKI WINTER FEST": Večeras nastupaju Zvončići, Live Vinyl Act i Aleksandar Mladenović

"NOVOSADSKI WINTER FEST": Večeras nastupaju Zvončići, Live Vinyl Act i Aleksandar Mladenović

Drugi dan "Novosadskog Winter Festa" obeležiće nastupi novosadskih didžejeva.

Večeras od 18 časova na Singing Christmas Tree nastupiće hor Zvončići iz Pančeva, a gost "Novosadskog Winterfesta" biće i DJ Aleksandar Mladenović, koji je za ovu priliku izjavio da je krajnje vreme da Novi Sad, poput svih velikih gradova, dobije svoj zimski festival.

- Ceo koncept: pristupačnosti, socijalizacije i raznobojnosti u svakom smislu… Pravi korak do moje "tajne" želje da postanemo grad festivalskog duha (365 dana godišnje) – poručuje Aleksandar.


Na centralnoj bini, od 19 časova, nastupiće novosadski bend Live Vinyl Act

- Live Vinyl Act je kombinacija žive svirke i didžej programa. Nastup na "NS Winterfestu" će se bazirati na besmrtnim hitovima iz devedesetih! Takva set lista će sigurno podstaknuti publiku na žurku i ples. Dobra muzika, kuvana pića i prohladno vreme su idealni uslovi da se publika razmrda i da novogodišnji market pretvori u dobru zabavu, kao što je običaj u evropskim metropolama za vreme praznika – poručuju Branislav SmukĐura Ćurčić i Vojislav Savkov iz LVA.


Za kraj večerašnjeg programa, od 21 do 22 časa, svi koji se nađu na Trgu slobode slušaće muziku po izboru muzičkog urednika O radija.

U narednih sedam dana Novosađani mogu pogledati izložbu fotografija Radivoja Hadžića, fotoreportera "Dnevnika", kroz čiji će objektiv videti Frušku Goru, Novi Sad, Dunav. Na panoima su predstavljena i umetnička dela novosadskih muzeja i galerija.

Detaljan program manifestacije možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala ili na Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan