Novosadskoj firmi "DBA" projekat uređenja enterijera u Domu zdravlja na Limanu

Novosadskoj firmi "DBA" projekat uređenja enterijera u Domu zdravlja na Limanu

Projekat enterijera za zdravstveni objekat na Bulevaru cara Lazara 77 koštaće Dom zdravlja "Novi Sad" gotovo 4,8 miliona dinara s PDV-om. Projektovanje je povereno novosadskoj firmi "DBA", koja će sve nacrte i procenu troškova morati da završi za 60 dana.

Budući da je rekonstrukcija limanskog Doma zdravlja u završnoj fazi, te se očekuje da će svi predviđeni radovi biti okončani u aprilu, neophodno je osmisliti uređenje enterijera, te nabaviti odgovarajuću medicinsku opremu i nameštaj, piše "Dnevnik". 

Reč je o objektu površine 2. 366 kvadratnih metara, s tri sprata, izgrađenom krajem sedamdesetih godina prošlog veka, koji je od tada naovamo nekoliko puta adaptiran i 2006. godine nadgrađen.

Nakon završetka obnove, tehničkog prijema i dobijanja upotrebne dozvole za zgradu, uslediće opremanje, odnosno nabavka medicinske i nemedicinske opreme, kao i uređenje enterijera.

Odabrani projektant imaće slobodu da predloži rešenja u skladu s potrebama i propisima, i u dogovoru s korisnikom, na racionalan način u pogledu investicionih ulaganja i projekcije eksploatacionih troškova, navedeno je u konkursnoj dokumentaciji.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan