NS: Kursevi digitalne umetnosti i razvoja video-igara na "Eipixovoj" akademiji

NS: Kursevi digitalne umetnosti i razvoja video-igara na "Eipixovoj" akademiji

"Eipix Entertainment", novosadska kompanija za razvoj video-igara, najavila je početak realizacije obrazovnih kurseva vezanih za različite oblasti razvoja video-igara i digitalne umetnosti, objedinjenih u projektu nazvanom "Eipix Academy".

- Nakon više od decenije aktivnog bavljenja razvojem video-igara i preko 60 uspešnih projekata, sa preko 150 digitalnih umetnika u timu, "Eipix Entertainment" odlučio je da, kroz "Eipix Academy", stečeno znanje, veštine i iskustvo podeli sa onima koje vode radoznalost, istraživački duh i strast ka učenju i samounapređivanju. "Eipix Academy" ima jedan cilj – da podstakne razvoj potencijala kroz raznovrsne i inovativne kurseve, kreirane sa namerom da polaznike pripreme za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara – kaže se u saopštenju ove novosadske kompanije,

Kako se dalje navodi, kurseve osmišljavaju i realizuju profesionalci s višegodišnjim iskustvom stečenim tokom rada na nagrađivanim projektima, dok se nastava održava u prostorijama kompanije "Eipix Entertainment", koje su prilagođene potrebama savremenih studija za razvoj video-igara i opremljene najkvalitetnijim alatima digitalne umetnosti.

Prvi polaznici imaće priliku da zavire u svet pravljenja video-igara i stripova, istražuju, saznaju i na kraju upotrebe stečeno znanje na konkretnim projektima. Nastavni program trenutno se sastoji od tri kursa, a iz "Eipixa" najavljuju kreiranje novih kurseva u bližoj budućnosti.

Prijave za pojedinačne kurseve već su otvorene, dok sami kursevi kreću već od 21. novembra.

Za sve dodatne informacije posetite zvanični sajt ove kompanije.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

policija jkp klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop bez struje JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja betanija isključenja struje Isključenje struje izmena režima saobraćaja servisne informacije novi sad novosadska policija Novo naselje sahrane novi sad novorođenčad opens 2019 gradsko groblje novosadsko porodilište isključenje vode elektrovojvodina raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosađani bebe jkp lisje opens distrikt bez vode sahrane