NS Market u Novom Sadu: Poziv za izlagače

NS Market u Novom Sadu: Poziv za izlagače

Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS) u subotu, 26. maja od 11 do 19 sati, organizuju prvi NS Market – novu manifestaciju koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

- Kako mala i mikro preduzeća predstavljaju značajan deo svake privrede, NS Market je odlučio da svim zanatlijama, a posebno  početnicima u poslu, posveti posebnu pažnju otvarajući im tržište kroz kontakte sa potencijalnim kupcima i korisnicima. Ideja NS Marketa je da se u 2018. godini organizuje po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati svoj opšti I tematski deo, a pored promocije I prodaje u  ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače. Svaki naredni NS Market biće dogovoren u saradnji sa izlagačima I partnerima I najavljen u medijima - ističe se u saopštenju organizatora. 

NS Market kako su objasnili nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja na društvenim mrežama, najave i promociju događaja u medijima na teritoriji Novog Sada.

Istovremeno kako dalje ističu u saopštenju NS Market je zainteresovan za saradnju i pokroviteljstvo i nudi organizacijama i institucijama pogodnosti za njihove članove pri izlaganju na NS Marketu, mogućnost promocije na događajima, u štampanim i elektronskim izdanjima NS Marketa, zajedničke i posebne aktivnosti u okviru pratećih sadržaja NS Marketa.

Zainteresovani izlagači prijave mogu slati na mail adresu , do 15. maja 2018. godine, a tim NS Marketa će ih blagovremeno obavestiti o svim narednim koracima u vezi sa izlaganjem i promocijom.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan