NS Market u Novom Sadu: Poziv za izlagače

NS Market u Novom Sadu: Poziv za izlagače

Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS) u subotu, 26. maja od 11 do 19 sati, organizuju prvi NS Market – novu manifestaciju koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

- Kako mala i mikro preduzeća predstavljaju značajan deo svake privrede, NS Market je odlučio da svim zanatlijama, a posebno  početnicima u poslu, posveti posebnu pažnju otvarajući im tržište kroz kontakte sa potencijalnim kupcima i korisnicima. Ideja NS Marketa je da se u 2018. godini organizuje po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati svoj opšti I tematski deo, a pored promocije I prodaje u  ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače. Svaki naredni NS Market biće dogovoren u saradnji sa izlagačima I partnerima I najavljen u medijima - ističe se u saopštenju organizatora. 

NS Market kako su objasnili nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja na društvenim mrežama, najave i promociju događaja u medijima na teritoriji Novog Sada.

Istovremeno kako dalje ističu u saopštenju NS Market je zainteresovan za saradnju i pokroviteljstvo i nudi organizacijama i institucijama pogodnosti za njihove članove pri izlaganju na NS Marketu, mogućnost promocije na događajima, u štampanim i elektronskim izdanjima NS Marketa, zajedničke i posebne aktivnosti u okviru pratećih sadržaja NS Marketa.

Zainteresovani izlagači prijave mogu slati na mail adresu , do 15. maja 2018. godine, a tim NS Marketa će ih blagovremeno obavestiti o svim narednim koracima u vezi sa izlaganjem i promocijom.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja RHMZ isključenja struje telep bebe jkp lisje jkp novosadska toplana betanija novorođenčad gradsko groblje servisne informacije novi sad Miloš Vučević dunav radosne vesti bez vode sahrane raspored sahrana novi sad gradonačelnik Miloš Vučević novosadsko porodilište horoskop bez struje EPS horoskopski znaci porodilište almaško groblje servisne informacije elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad matična knjiga rođenih havarija na vodovodu