NS: Najveći bioskop u Vojvodini otvara se sredinom jula (FOTO)

NS: Najveći bioskop u Vojvodini otvara se sredinom jula (FOTO)

Specijalna sedišta koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, intenzivni mirisi, naleti vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatni svetlosni efekti… Ovi i mnogi drugi uzbudljivi i do sad neviđeni sadržaji čekaju sve posetioce prve 4DX sale u Srbiji, koja će biti otvorena sredinom jula u tržnom centru Big, u sklopu novog CineStar bioskopa – najvećeg u Vojvodini i najmodernijeg u zemlji.

Multipleks, koji će uskoro svoja vrata otvoriti za sve ljubitelje filma – sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje – prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi centra Big.

- CineStar u Srbiju donosi potpuno nov bioskopski 4DX format, koji za ljubitelje sedme umetnosti znači nesvakidašnji i intenzivan filmski doživljaj. Pokretna sedišta savršeno simuliraju adrenalinsku brzu vožnju, kretanje kroz svemir, letenje ili plivanje… Snažni naleti vetra, vode, mehurića, magle, kišne oluje, munje i posebni mirisi - poput kafe, baruta, zapaljenih guma, gledaocima omogućavaju da zaista prožive slike sa bioskopskog platna i zaista budu deo filma, kako i slogan glasi. 4DX dvorana opremljena je Barko laserskim projektorom najnovije generacije, inače jedinog na teritoriji cele bivše Jugoslavije, koji ostvaruje bolji kontrast slike. To je od ključnog značaja za današnji digitalni bioskop, pogotovo kada se radi o 3D filmovima – rekao je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara za Srbiju.

On je dodao da će posetioci novog bioskopa moći da očekuju premijere najnovijih i najpopularnijih holivudskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama, ali i alternativne sadržaje poput programa Royal Opera House, kao i live prenose koncerata, mjuzikla i utakmica, objedinjenih pod nazivom "Spektakli u CineStaru".

Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti novog bioskopa. Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard.

- Platno u eXtreme sali veliko je čak 120 kvadratnih metara i premazano srebrom. Na njemu filmovi oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i najsvetlijeg Barko projektora na svetu, koji je uvršten i u Ginisovu knjigu rekorda. Sve naše dvorane su ne samo tehnološki superiorne, već i komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge. Tu su i kožne VIP fotelje, atraktivna ljubavna i Love Box sedišta, sa efektom separea, namenjena parovima koji žele intimu – objasnio je Savić i dodao da posetioce očekuju i brojne akcije, poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matinea za porodice i decu, Mog CineStar utorka – povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana i lojalti program, besplatan parking…

Takođe, Novosađani će imati mogućnost da ulaznice kupuju i onlajn, putem veb stranice ili preko aplikacije IcineStar.

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • JA

  pre 1440 dana i 11 sati

  mogli su ga napraviti I u sirigu nije ni on nista dalji !

  Oceni komentar:
  3
  4