NS: Obavezne školske potvrde za korisnike dečijeg dodatka

NS: Obavezne školske potvrde za korisnike dečijeg dodatka

Gradska Uprava za dodatak na decu obavestila je danas sve korisnike dečijeg dodatka da su dužni da, radi ostvarivanja prava na dečiji dodatak, na početku školske godine poseduju školske potvrde za decu osnovnog i srednješkolskog uzrasta, za školsku 2016/2017. godinu.

Uprava za dodatak na decu je u dogovoru sa Gradskom upravom za obrazovanje, uputila zahtev školama da ubuduće, u skladu sa raspoloživim evidencijama po službenoj dužnosti dostave ovoj Upravi školske potvrde sa navedenim brojem rešenja o priznavanju prava na dečiji dodatak i imenom i prezimenom korisnika za svu decu koja su u evidenciji škole.

Školske potvrde je potrebno dostaviti Upravi za dodatak na decu, na adresu Sremska br. 9,  Novi Sad, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 časova.

Iz Uprave napominju da će korisnicima koji ne budu imali školske potvrde u skladu sa Zakonom biti obustavljena isplata dečijeg dodatka.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zodijak elektrovojvodina isključenje vode raspored sahrana novi sad gradonačelnik Miloš Vučević isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja Dom zdravlja Novi Sad horoskopski znaci pošte srbije bez vode štrajk poštara horoskop Isključenje struje dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević skupština grada novog sada servisne informacije novi sad sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad vremenska prognoza novosađani bebe