NS: U osam saobraćajki povređeno devet osoba

NS: U osam saobraćajki povređeno devet osoba

Devetoro ljudi lakše je povređeno u osam saobraćajnih nezgoda, koje su se u poslednja 24 sata dogodile na ulicama našeg grada.

Kiša i mokri kolovozi  prouzrokovali su juče više udesa širom grada, srećom, bez ljudskih žrtava i teže povređenih.

Prvo su, oko osam sati ujutru, u saobraćajnoj nezgodi kod naplatne rampe na ulasku u grad, povređene dve žene, starosti 39, odnosno 38 godina. U pitanju su lakše povrede vratnog dela kičme.

U udesu u ulici Marka Miljanova, koji se dogodio oko 11 sati, 64-godišnja žena zadobila je povredu glave sa sumnjom na prelom nadlaktice, a nakon inicijalnog zbrinjavanja prevežena je u Urgentni centar.

Oko podneva, na putu od Sremskih Karlovaca ka Banstolu, povrede leđa zadobio je muškarac star 69 godina.

Oko 13.45 časova, u udesu na uglu Bulevara oslobođenja i Ulica Narodnog fronta, dvadesetšestogodišnja žena zadobila je povredu glave.

Potom, oko 15 časova, na uglu Temerinske i ulice Save Đisalova muškarac star 32 godine prošao je s naizgled lakšom povredom glave i upućen na dalju dijagnostiku. U isto vreme, u udesu na Bulevaru cara Lazara, lakše povrede glave i vrata zadobio 22-godišnji mladić.

Oko 16 časova, u saobraćajnoj nezgodi na uglu Novosadskog sajma i Kosančić Ivana, muškarac je zadobio lakše povrede vrata.

U nezgodi koja se dogodila oko 20 časova, na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta, 26-godišnja devojka zadobila je lakšu povredu kuka i natkolenice. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan