NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

Novosadski centar Ministarstva odbrane počinje da uvodi u vojnu evidenciju regrute rođene 2000. godine, kao i one rođene ranije (od 1988. do 1999. godine) koji do sada nisu uvedeni u tu evidenciju.

Poziv se odnosi na srpske državljane muškog pola s prebivalištem na teritoriji opština Novi Sad, Petrovaradin, Beočin, Sremski Karlovci i Bački Petrovac.

U pozivu za upis u vojnu evidenciju stoji da će se on obaviti od 16. do 28. januara od 9 do 15 časova svakog radnog dana u Centru MO Novi Sad u Ulici braće Jovandić 4, svakog utorka u Uslužnom centru Doma kulture u Beočinu, svake srede u Sremskim Karlovcima u sobi 36 zgrade Magistrata na Trgu Branka Radičevića 1 i svakog petka u Kulpinskoj ulici 13 u Bačkom Petrovcu. Regruti bi trebalo da ponesu na uvid ličnu kartu ili drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad Goran Bajšanski isključenja struje cvetna pijaca vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod betanija Predškolska ustanova Radosno detinjstvo Isključenje struje Serbia Fashion Week novosadska policija policija klinika za ginekologiju i akušerstvo Dom zdravlja Novi Sad kosovo i metohija fruškogorski maraton novi sad isključenje vode sremski karlovci novorođenčad bebe bez vode vremenska prognoza elektrovojvodina horoskop JKP Vodovod i kanalizacija matičar novosadsko porodilište Srbija novosađani