NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

Novosadski centar Ministarstva odbrane počinje da uvodi u vojnu evidenciju regrute rođene 2000. godine, kao i one rođene ranije (od 1988. do 1999. godine) koji do sada nisu uvedeni u tu evidenciju.

Poziv se odnosi na srpske državljane muškog pola s prebivalištem na teritoriji opština Novi Sad, Petrovaradin, Beočin, Sremski Karlovci i Bački Petrovac.

U pozivu za upis u vojnu evidenciju stoji da će se on obaviti od 16. do 28. januara od 9 do 15 časova svakog radnog dana u Centru MO Novi Sad u Ulici braće Jovandić 4, svakog utorka u Uslužnom centru Doma kulture u Beočinu, svake srede u Sremskim Karlovcima u sobi 36 zgrade Magistrata na Trgu Branka Radičevića 1 i svakog petka u Kulpinskoj ulici 13 u Bačkom Petrovcu. Regruti bi trebalo da ponesu na uvid ličnu kartu ili drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

porodilje novosadsko porodilište isključenja struje bez struje RHMZ servisne informacije novi sad poskupljenje bebe novorođenčad zdravlje JKP Vodovod i kanalizacija skupština grada novog sada Spens Vreme u Srbiji policija vremenska prognoza istraživanje bez vode novosađani sremska kamenica novi sad Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode betanija Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje konkurs horoskop