NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

NS: Uvođenje regruta u vojnu evidenciju od 16. januara

Novosadski centar Ministarstva odbrane počinje da uvodi u vojnu evidenciju regrute rođene 2000. godine, kao i one rođene ranije (od 1988. do 1999. godine) koji do sada nisu uvedeni u tu evidenciju.

Poziv se odnosi na srpske državljane muškog pola s prebivalištem na teritoriji opština Novi Sad, Petrovaradin, Beočin, Sremski Karlovci i Bački Petrovac.

U pozivu za upis u vojnu evidenciju stoji da će se on obaviti od 16. do 28. januara od 9 do 15 časova svakog radnog dana u Centru MO Novi Sad u Ulici braće Jovandić 4, svakog utorka u Uslužnom centru Doma kulture u Beočinu, svake srede u Sremskim Karlovcima u sobi 36 zgrade Magistrata na Trgu Branka Radičevića 1 i svakog petka u Kulpinskoj ulici 13 u Bačkom Petrovcu. Regruti bi trebalo da ponesu na uvid ličnu kartu ili drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad istraživanje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište tajne horoskopa bez struje Isključenje struje Vreme u Novom Sadu vojvodina ns seme horoskop betanija elektrovojvodina isključenje vode isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija novi sad Elektrodistribucija Novi Sad zdravlje Republički hidrometeorološki zavod bebe gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Spens prognoza vremena vremenska prognoza novi sad novosadska policija horoskopski znaci novosađani bez vode novorođenčad