NS Winter Fest: Hor OŠ "Đorđe Natošević" večeras na "raspevanoj jelki"

NS Winter Fest: Hor OŠ "Đorđe Natošević" večeras na "raspevanoj jelki"

Zimski festival na Trgu slobode i za danas priprema zanimljiv muzički program.

Tokom prvog vikenda "Novosadskog Winter Festa",  Novosađani i gosti iz drugih gradova uživali su u vožnji fijakerom i fotografisanju s konjima, pa smo često ispred Katedrale, početne stanice fijakera, mogli da vidimo redove.

Muzički program juče je na Singing Christmas Tree otvorio Dečiji hor kulturnog centra Beograd, a nakon toga slušali smo bend Mamorlook (slika dole) i didžejeve s Delta radija.


Na "raspevanoj jelki" večeras će od 18 časova nastupiti hor OŠ „Đorđe Natošević“ iz Novog Sada, a specijalna gošća tom prilikom biće Agota Vitkai Kučera, operska pevačica i profesorka na novosadskoj Akademiji umetnosti, koja izjavljuje da praznike pamti po porodičnim okupljanjima, a da od "Novosadskog Winter Festa" očekuje da okupi i stare i mlade, ali i one koji su osećaju usamljenima.


Program na bini počinje u 19 časova, nastupom bendova Čupavci i Tu ima zvuka, a od 20 sati muziku će za Novosađane birati DJ Kick Kong.

Podsećamo vas da na panoima koji su postavljeni na Trgu slobode možete pogledati izložbu fotografija fotoreportera Radivoja Hadžića, kao i najlepša i najznačajnija umetnička dela iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan